Ce tipuri de inghetata prefera copii

Astazi vom discuta despre una dintre cele mai de succes afaceri din Romania, este vorba de Alpin57Lux, cel mai mare producator de inghetata din Romania. Despre Alpin57Lux am avut placerea sa scriem si cu alte ocazii, dupa cum bine siti compania comercializeaza si legume congelate de cea mai buna calitate.

Astazi vom discuta in principal despre inghetata, care sunt inghetatele preferate ale copiilor si plus multe alte surprize. Redactorii nostri au luat legatura cu mai multe mamici din Bucuresti in vederea unui interviu-sondaj.

Prima mamica intervievata este Raluca Mincu in varsta de 35 de ani, contabila. Raluca este mamica unei fetite superbe pe nume Mara in varsta de 5 ani.
Ziarul de Romania: Care este inghetata preferata a Marei?
Raluca Mincu: Mara este indragostita de inghetata. Toata vara a mancat diferite sortimente de inghetata insa se vede cum ca ii place foarte mult inghetata de vanilie si mango. Chiar mi-am facut stoc aproape toata vara cu aceasta inghetata delicioasa de la Alpin57Lux. Efectiv Mara o adora. Cand vin in vizita prietenele ei de la gradinita le dau mereu inghetata de mango si vanilie. Sa le vezi cum stau fiecare cu lingurita in mana asteptand sa savureze aceasta inghetata delicioasa.

inghetata de vanilie premium

Aceasta inghetata este un premium, foarte gustoasa si cu cele mai bune ingrediente. O recomand tuturor copiilor. Chiar eu si sotul iubim aceasta inghetata delicioasa.

Ramona Anastasiu este mama unui baietel in varsta de 8 ani, locuieste in Bucuresti si a fost deacord sa ne spuna ce inghetata prefera Matei cel mai mult.

Ziarul de Romania: Care este inghetata preferata a lui Matei?
Ramona Anastasiu: Matei al meu prefera inghetata la cornet Tedi. Defapt el este mare fan Tedi cred ca si de aceea prefera aceasta inghetata pe langa ca este si foarte delicioasa. Sustin asta pentru ca am mancat si eu fiind curioasa. Inghetata Tedi la cornet este foarte buna. Chiar si buni prefera acest tip de inghetata.

inghetata la cornet

Cristina Baran locuieste in Ilfov, este mama unei fetite de 6 ani pe nume Alisa, Cristina lucreaza de acasa iar majoritatea timpului si-l petrece, dupa cum spune ea, pentru educatia fiicei.

Ziarul de Romania: Spuneati mai devreme ca investiti foarte mult in educatia Alisei, cum anume?
Cristina Baran: Am un mare avantaj deoarece lucrez de acasa, asa ma pot implica activ in educatia fiicei mele. Desi anul acesta ea a intrat in clasa intai, pe langa ce invata la scoala facem si impreuna diferite activitati. Spre exemplu exercitii de logica, de perspicacitate, pentru copii de varsta ei. Ba chiar mergem la cursuri de inot si de pian. Imi place foarte mult sa o pregatesc pe fiica mea si chiar ma bucur ca pot lucra de acasa unde ii pot acorda toata atentia mea.

Ziarul de Romania: Cat de mult ii place inghetata Alisiei?
Cristina Baran: Vara aceasta Alisia a mancat numai inghetata, cred ca fost desertul ei preferat si pe buna dreptate deoarece inghetata de la Alpin57Lux este geniala si asta va pot spune cu toata sinceritatea. De exemplu noi avem trei sortimente preferate, inghetata la cornet Tedi, Inghetata Tedi Sandwich si betele fixiki cele cu frisca si suc de zmeura. Sunt pur si simplu delicioase iar Alisia le adora. Chiar mi-am facut griji ca nu cumva sa faca rosu in gat de la atata inghetata insa nu s-a pus problema. A fost destul de norocoasa, nici durere in gat dar a si mancat inghetata. Oricum a fost si inca mai este o perioada destul de calda asa ca de cate ori mergem la magazin luam si cate doua-trei inghetate pentru acasa. Sincera sa fiu, vara aceasta am avut un stoc in congelator numai cu inghetata de la Alpin, de toate sortimentele, atat eu cat si sotul am mancat pe saturate inghetata.

Ziarul de Romania: Cum merge scoala?
Cristina Baran: Alisia prefera foarte mult stiintele reale, deci scoala merge foarte bine, ii place si literatura insa mai mult matematica. Facem si cateva lectii suplimentare la restul materiilor pentru o mai buna intelegere, nimic greu doar asa o trecere in revista. Este foarte scultatoare si ii place foarte mult scoala si interactiunea cu colegii. Chiar si-a facut foarte multi prieteni la scoala fiind o fire foarte sociabila din fire ceea ce ma face mandra ca si mamica.

Despre Alpin57Lux

În momentul de față distribuția produselor sub sigla Alpin se realizează la nivel național, în zonele urbane și rurale, realizându-se prin distribuție proprie (parcul auto al Alpin 57 Lux dispunând de peste 230 mașini în momentul de față), cât și prin intermediul distribuitorilor și marile lanțuri de magazine. În ceea ce privește autovehiculele Alpin, acestea asigură transportul rapid și în cele mai bune condiții a produselor la cele peste 20000 de lăzi frigorifice personalizate. Eforturile companiei privind calitatea, politica de marketing și cea de vânzări au fost apreciate de către clienți prin încheierea de parteneriate cu Alpin 57 Lux. Aceste parteneriate care au condus la dezvoltarea unei importante cifre de afaceri și la crearea unui portofoliu de clienți fideli.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.