Cea mai bun carne proaspata vita din Cluj. Gospodinele o recomanda

Pentru cine nu stie Carmangeria Moldovan este o afacere de familie si traditie din Cluj. Mai toata Transilvania a auzit macar o data despre Moldovan, carmangeria renumita o auzi pe buzele tuturor clujenilor care musai or zis ca merg sa-si cumpere carne de la Moldovan. Odata cu pandemia pe langa magazinele fizice, Moldovan, livreaza si prin intermediul magazinului online in Cluj-Napoca, Apahida, Baciu, Floreşti, Chinteni, Dezmir, Jucu.

Astazi vom sta de vorba cu doamna Maria Iliuta, in varsta de 56 de ani din Cluj-Napoca care din cauza unor probleme de sanatate si datorita faptului ca suntem in plina pandemie a ales sa isi comande acasa produsele de care are nevoie pentru a gati.

Ziarul de Romania: Doamna Maria, ne puteti spune motivul pentru care ati ales sa comadati produsele alimentare direct acasa la dvs?
Mariua Iliuta: Sufar de diabet si nu sa risc sa ma expun riscului de a contacta noul coronavirus, prefer sa stau cat mai departe de cozile din magazin si de interactiunea cu oamenii. Desi m-am vaccinat, fiind in grupa de risc, in aceste momente este mai bine sa pastram distanta cel putin pana lucrurile revin la normal.

Ziarul de Romania: Pe langa faptul ca incercati sa va protejati de noul coronavirus, ce alte beneficii aveti cand comandati produse alimentare prin intermediul internetului.
Maria Iliuta: Datorita varstei nu pot sa car prea multe greutati, eu locuiesc la etajul 4 al unui bloc fara lift iar comenzile pe care le fac online ma scutesc de faptul ca trebuie sa car cumparaturile pe scari pana la etajul 4. Ma bucur enorm ca unele magazine, precum si Carmangeria Moldovan, au inteles ca este nevoie si de un asemenea serviciu pentru persoane varstnice. Inainte ma mai ajuta nepotul cand venea in vacanta de vara si mergeam impreuna la cumparaturi insa acum este mai greu de una singura.

Ziarul de Romania: Ce parere aveti despre Carmangeria Moldovan?
Maria Iliuta: Pentru noi, cei din Cluj, carmangeria Moldovan este o afacere de traditie cu care noi clujenii ne mandrim. Au mereu produse proaspete din fermele proprii. Sunt multumita si de magazinele fizice unde gasesti tot felul de produse din carne de cea mai buna calitate si de curatenia din incinta si de amabilitatea vanzatoarelor care sunt mereu gata sa te serveasca cu zambetul pe buze.

Ziarul de Romania: V-a fost greu sa comandati online de pe siteul lor?
Maria Iliuta: Sa stiti ca nu, cu toate ca sunt o persoana care nu se pricepe atat de bine la calculatoare, insa in prima instanta m-a ajutat nepotul meu, mi-a explicat pas cu pas ce trebuie sa fac pentru a comanda produsele de care am nevoie si apoi asta a fost. Insa si siteul este foarte usor de inteles, nu este greu sa comanzi pentru ca este structurat foarte simplu si pe intelesul tuturor.

Ziarul de Romania: Ce comandati cel mai mult de pe siteul carmangeriei Moldovan?
Maria Iliuta: Gulasul de manzat, deoarece sotul meu efectiv adora gulasul, ii place foarte mult si carnea de vita de la carmangeria Moldovan este mereu gustoasa si proaspata. Ii da un gust deosebit gulasului.

gulas

Un alt produs pe care il comand destul de des este pulpa de manzat. Cu pulpa de manzat gatesc friptura de manzat la „tava” sau delicioasa mancarica de fasole verde cu manzat.

pulpa de vita

Ziarul de Romania: Ce alte preparate mai comandati de la carmangeria Moldovan?
Maria Iliuta: In primul rand sa va zic ceva ce am omis, transportul alimentelor este facut de masinile proprii ale carmangeriei si sunt dotate cu frigider astfel incat sa ajunga in cele mai bune conditii la domiciliul clientului. Revenind la intrebarea dvs. eu comand aproape toate produsele din carne numai de la carmangeria Moldovan. Sunt clienta veche a acestui lant de magazine din Cluj chiar de dinaintea pandemiei. Din pacate acum nu ma mai pot deplasa ca inainte dar ma bucur enorm ca au gasit aceasta solutie de a livra la domiciliul clientului mai ales ca sunt persoane ca si mine care nu pot transporta greutati sau sufera de boli cronice. Pentru mine faptul ca cei de la Moldovan s-au gandit sa livreze la domiciliu este un motiv foarte imbucurator.

Ziarul de Romania: Ce mesaj le transmiteti gospodinelor din Cluj?
Maria Iliuta: Sa cumpere cu incredere de la carmangeria Moldovan, au cele mai bune preturi din judet si servicii ireprosabile. Carnea este de cea mai buna calitate iar livrarea te scuteste de foarte mult timp pierdut prin oras. Mai ales ca orasul Cluj-Napoca este foarte aglomerat din cauza traficului. Deasemenea sa incerce carnea de vita de la carmangeria Moldovan, este pur si simplu delicioasa dar si cea de pui la fel de grozava.

Carmangeria Moldovan, date de contact: Strada I.L Caragiale nr.16, Sânnicoara, Apahida, Cluj, Telefon 0747051900. Ii puteti gasi si pe Facebook. Atentie, livrarile online se fac doar in Cluj-Napoca, Apahida, Baciu, Floreşti, Chinteni, Dezmir, Jucu.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.