Cea mai buna cazare Sebes PensiuneaRyn.ro

Cand esti om de afaceri iar meseria iti cere sa te deplasezi prin tara, ai nevoie de cele mai bune conditii de munca departe de biroul de acasa. Asfel pentru oamenii de afaceri si nu numai, exista anumite pesiuni cu servicii de cea mai buna calitate. Desi pandemia a afectat sectorul HORECA sunt cateva pensiuni care au pastrat un standard de elita chiar si in timpul pandemiei. O asemenea locatie este Pensiunea Ryn. Astazi vom discuta cu un om de afaceri care prin prisma meseriei sale calatoreste prin diferite regiuni ale tarii. Despre ce impresie i-a lasat locurile de cazare de la noi si ce planuri de viitor are in interviul urmator.

Domnul Mihai Chiriac este din Brasov si se ocupa de importul de piese auto de mai bine de 10 ani. A reusit ca de la un mic magazin sa se extinda in toata tara. Astfel este nevoit sa se deplaseze in toata tara pentru a tine legatura cu angajatii si furnizorii companiei sale. De cele mai multe ori ester nevoit sa se cazeze peste noapte in diferite locatii.

Ziarul de Romania: Domnule Chiriac, cum va descurcati cu naveta din oras in oras si la ce interval de timp circulati prin tara?
Mihai Chiriac, antreprenor: Cel putin o data pe saptamana sunt nevoit sa calatoresc prin tara sau inafara tarii. Fie ca trebuie sa inchei noi contracte sau sa ma intalnesc cu angajatii si furnizorii. In general plec in timpul saptamanii cam 3-4 zile.

Ziarul de Romania: Sunt momente cand trebuie sa cautati si cazare?
Mihai Chiriac, antreprenor: Da. De exemplu cand plec intr-un oras din tara si trebuie sa astept un partener sau un furnizor si ma prinde noaptea in orasul respectiv. In general prefer pensiunile, mi se par mai linistite si odihnitoare. Chiar saptamana aceasta am fost intr-o intalnire de afaceri in Sebes. Am fost placut surprins de o pensiune care ofera cazare sebes la cel mai bun pret in raport cu calitatea serviciilor. Curatenia din camera plus amabilitatea personalului de la receptie a fost de nota 10. Cateodata mai calatoresc si cu familia deci recomand aceasta pensiune si pentru familiile cu copii.

Ziarul de Romania: Ce anume cautati atunci cand va alegeti o cazare?
Mihai Chiriac, antreprenor: In primul rand curatenia si amabilitatea personalului, in al doilea rand am nevoie si de un spatiu de lucru asa ca orice locatie care ofera aceasta optiune are un mare plus din partea mea. Deasemenea conteaza zona, sa fie intr-un loc linistit si bineinteles micul dejun sa fie de calitate ca si in cazul pensiunii Ryn. Si sa nu uitam de utilitatile de baza, dus, wifi, eventual un balcon deoarece sunt si fumator.

pensiune sebes

Dupa cum puteti observa aceasta camera single are si un birou unde iti poti desfasura activitatea nestingherit. Camerele sunt echipate cu televizor LCD, aer conditionat, iar fiecare baie este dotată cu o cabină de duș, uscător de păr, produse cosmetice și prosoape. Un alt factor important mai ales daca calatoresti in interes de serviciu, ai nevoie de un loc si pentru igiena personala.

Ziarul de Romania: Ati avut si experiente neplacute in anumite locatii?
Mihai Chiriac, antreprenor: Sigur, prefer sa nu detaliez insa am patit sa fiu cazat si in locuri mai putin placute insa acesta nu este cazul pensiunii Ryn din Sebes, aici serviciile sunt excelente si eu prefer ca defiecare data cand trec prin Sebes cu afaceri sa merg la aceasta pensiune.

Ziarul de Romania: Recomandati aceasta pensiune si persoanelor cu familii?
Mihai Chiriac, antreprenor: Sigur ca da, pe langa camerele single pensiunea dispune si de camere triple cu saltelele de calitate premium, lenjeriile de bumbac atent selecționate și pernele antialergice asigură un somn bun și odihna bine meritată. Clientii beneficiaza de parcare gratuita supravegheata si wifi gratuit pe toata durata sederii iar micul dejun este pur si simplu delicios, va spun din experienta. Intr-o nota mai amuzanta cred ca o sa-mi fac mai des drum la Sebes.

Pensiunea RYN poate fi gasita si pe Facebook.

Pensiunea este situată la 5 minute de centrul orasului Sebeş, din judeţul Alba, la 50 de km de Aeroportul Internaţional Sibiu, la 15 km de Alba-Iulia şi 60 de km de Municipiul Deva.

Str. Occidentului nr. 1A, Sebeș, jud. Alba
Coordonate GPS: 45.960467, 23.553599
Program: Zilnic 8:00 AM – 10:00 PM
Tel: +40 772 018 669
Tel: +40 755 373 851
WhatsApp: +40 755 373 851
Email: info@pensiunearyn.ro

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.