Alege boxele de podea pentru auditii de neegalat in propria locuinta!

Cu echipamentele audio pe masura, locuinta ta poate fi transformata oricand intr-o sala de concert. Renunta la clasica metoda de a asculta muzica la casti atunci cand esti acasa si treci la ceva mai puternic, la ceva ce poate reda un sunet extrem de clar – alege boxele de podea!

De maniera in care iti pot transforma locuinta intr-o sala de concert te vei convinge dupa ce le utilizezi. Pana atunci, in cele ce urmeaza iti voi prezenta cateva caracteristici ale boxelor de podea de pe sono.ro – magazinul online renumit pentru echipamentele audio HI-FI, castile si echipamentele DJ de calitate superioara pe care le comercializeaza.

  • BOXE DE PODEA HECO VICTA PRIME 702 ESPRESSO

Acestea sunt boxe pereche, deci te vei bucura de egalitate si echilibrare in ceea cea priveste sunetul. Constructia lor este pe 3 cai, iar in acelasi timp dispun si de bass reflex.

Raspunsul lor este in frecventa: 25 – 40000 Hz, iar sensibilitatea de 91 dB – pot reda piesele dorite la intensitate inalta. Impendanta intre 4 si 8 ohmi, dar si frecventa crossover 350/3250 Hz te asigura ca vei beneficia de un sunet clar, puternic. Cat despre dimensiuni, acestea sunt direct proportionale cu performantele boxelor. Mai exact: 203 x 1052 x 315 mm ( W x L x D).

  • BOXE DE PODEA MONITOR AUDIO BRONZE 5

Despre acestea pot sa iti spun ca au raspuns in frecventa: 37 Hz – 30 kHz, iar sensibilitatea lor este de 90 dB. Tototdata, impedenta nominala de 8 ohmi si puterea de 120W te asigura ca vei avea parte doar de auditii de cea mai inalta calitate. Greutatea lor, 11 kg, este direct proportionala cu sunetul puternic pe care il redau, deci doar avantaje pentru tine in acest sens.

Bineinteles, cele doua modele despre care ti-am vorbit mai sus sunt doar o mica parte din gama de boxe de podea disponibila pe sono.ro. Pentru o cautare rapida, pliabila intocmai pe exigentele tale, poti folosi filtrul de cautare. Si producatorul este la fel de important, astfel ca pe sono.ro regasesti boxe de podea marca Bose, Dali, Magnat, Canton, boxe Jamo, Heco, JBL si multi altii.

Boxele portabile wireless sunt o alta optiune pe care Sono ti-o pune la dispozitie. In cadrul acestei categorii vei descoperi modele diverse – cel mai bine accesezi chiar tu site-ul pentru a te convinge. Nu esti limitat in alegeri nici in ceea ce priveste boxele de raft sau cele de centru, dar, dupa cum am spus, acceseaza chiar tu magazinul online pentru a vedea ce ti se potriveste.

3 thoughts on “Alege boxele de podea pentru auditii de neegalat in propria locuinta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.