Canapeaua, intre clasic si modern – descopera stiluri de la VD Interior

Atunci cand ne gandim la canapeaua clasica primul gand este ca pentru o astfel de alegere trebuie sa existe si un decor pe masura. Se preteaza a fi amplasate in case impunatoare, decorate integral pe stil clasic. Totusi cand dai de o firma care pune multa pasiune si creativitate in executarea de modele originale, piese de mobilier, cum este VD Interior, vei regasi si stiluri de fuziune, intre clasic si modern ce iti permit sa integrezi mobila dorita in casa ta.

In cadrul paginii vdinterior.ro vei gasi seturi de canapele, in unele cazuri cu un fotoliu sau mai multe. La fel de bine poti opta doar pentru canapea, in functie de spatiul de care dispui.

Idei si inspiratie din catalogul VD Interior


Trebuie spus ca indiferent de alegere, vorbim despre canapele lemn masiv, de calitate si trainice. Pana la urma canapeaua este intr-un living o piesa care atrage toate privirile, care incanta mai ales pentru ca este despre confortul si eleganta ce definesc acest spatiu.

Daca vorbim in purul sens despre canapele clasice lemn masiv este un reper absolut ca acestea sa fie realizate din acest material. Mobila clasica se defineste in general prin simetria liniilor, prin detalii si mai ales prin calitate, lemnul masiv fiind absolut prezent.

La VD Interior astfel de piese de mobilier sunt rezultatul unei munci facute cu mare finete. Pentru case in care predomina eleganta, stilul rafinat, canapelele de la VD Interior se vor integra in mod placut. Spre exemplu, designul simplificat iti da sansa sa te joci cu stilurile. Carlotta asa cum este denumita un tip de canapea in catalogul VD Interior aduce in prim plan manere rotunjite, robuste, canapea fixa completata de un fotoliu cu acelasi stil. Tapiteria ia toata atentia, insa detaliul lemnului in esenta de contrast este si el de efect, conturand elegant manerele si continuand cu o linie subtire la picioarele de suport.

Note la fel de moderne pot fi redate si de prezenta unei canapele in stil Chesterfield, un model clasic in adevaratul sens al cuvantului. Este de o eleganta nobila, aminteste de stilul britanicilor din epoca victoriana. Era un stil opulent si mai degraba accesibil celor din randul nobilimii, dar astazi cei care il prefera sunt cei care stiu sa aprecieze bunul gust.

In varianta propusa de VD Interior o canapea Chesterfield din lemn masiv, tapitata troneaza pe picioare din lemn rotunde. Detaliile sale, cu material plisat, sunt de un farmec aparte. Oricare ar fi varianta de culoare si de material, VD Interior poate executa astfel incat preferintele publicului sa fie satisfacute si integrarea unei canapele de acest gen sa tina cont de paleta cromatica deja existenta in incaperea cu pricina.

Astfel de stiluri iti amintesc de altfel de faptul ca in camin trebuie sa iti pui amprenta personala, nu sa alegi orice tip de mobilier, doar din ratiuni practice. O canapea devine oarecum indispensabila intr-un living, insa asta nu trebuie sa insemne ca alegerea va fi raportata doar la atat.

Descopera tot catalogul de canapele clasice pe vdinterior.ro.

1 thought on “Canapeaua, intre clasic si modern – descopera stiluri de la VD Interior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.