Altgrad Auto, un service care este si importator si distribuitor autorizat in Romania de piese auto Ford

Daca aveti un automobil marca Ford si vreti sa-l stiti pe maini bune, atunci destinatia dumneavoastra nu poate fi decat Altgrad Auto, un service Ford Bucuresti cum nu e altul! De ce? Pentru ca standardele de calitate, normele de timp si tehnologiile de reparatie elaborate de compania fondata de Henry Ford acum 115 ani sunt intotdeauna respectate cu strictete! Pe deasupra, Altgrad Auto mai este si importator si distribuitor autorizat in Romania de piese auto Ford.

Sa ajungeti acolo este lucrul cel mai usor din lume: service-ul este situat pe  Bulevardul Iuliu Maniu nr. 425-431, sector 6, Bucuresti. Mai exact, veti gasi Altgrad Auto la 70 de metri de podul Bucuresti-Pitesti, pe partea dreapta pe sensul de intrare in Capitala.

O vizita la fata locului va va convinge ca Algrad Auto este un service in care se poate avea deplina incredere, pentru ca dispune de o dotare tehnica de invidiat. Dar, in afara de echipamente, scule si utilaje originale, Altgrad Auto se mandreste cu o echipa de specialisti dedicati meseriei lor si cu experienta, care dispun de „know-how” (pentru ca firma Ford le pune in mod constant la dispozitie documentatie de specialitate) si lucreaza „ca la  carte” – orice lucrare facuta de Altgrad Auto este precedata de o diagnosticare computerizata, efectuata cu aparatura ultraperformanta.

Iar daca intrati in vorba cu specialistii de acolo, nu veti regreta, pentru ca veti afla de la ei o multime de lucruri interesante. Fiind pasionati de domeniul in care lucreaza, specialistii de la Altgrad Auto sunt adevarate enciclopedii ambulante in materie de istoria automobilelor, mai ales a celor produse de Ford.

Programul de lucru la Altgrad Auto este urmatorul: de luni pana vineri, intre orele 10:00 pana  la 18:00, iar sambata doar pana la ora 14:00. Magazinul de piese auto se inchide cu jumatate de ora mai tarziu, adica la ora 14:30.

Este bine sa va programati mai intai, la numerele de telefon 0213 49 411 si 0727 056 670.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.