Top 5 cadouri perfecte pentru un Craciun sportiv

Ho-Ho- Ho, dragi cititori! Garderoba e schimbata pentru anotimpul geros si ciocolata calda incepe sa fie consumata in cantitati mari de toata familia? Daca da inseamna ca sarbatorile de iarna se apropie vertiginos, iar pregatirile pentru acestea si cumparaturile de craciun deja au inceput sa ne puna semne de intrebare: Oare cu cine vom petrece anul acesta? Oare ce preparate sunt in voga? Sa stam acasa sau sa mergem intr-un loc de vis? Ce cadouri sa fac anul acesta?

Daca si voi va intrebati ce cadouri sa cumparati pentru cei dragi, eu vin cu propunerea ca anul acesta sa tragem un ochi si pe site-ul #DecathlonRomania, unde echipa Decathlon s-a gandit sa ne intampine cu cele mai faine cadouri pentru prietenii nostri sportivi sau pentru cei care doresc sa se apuce de activitati sportive insa nu si-au gasit inca determinarea sau curajul.

Astfel, am decis sa va fac 5 propuneri de cadouri sportive inedite pentru Craciun si facute pentru a aduce adrenalina in fiecare casa.

1. Ai un prieten pasionat de drumetii dar si de pomana porcului?
O geacă impermeabilă iarnă/ drumeție pe zăpadă  ar fi cadoul perfect pentru acesta. Fie ca participa la tot procedeul destinat pomenii porcului sau ca doreste sa faca o plimbare pe munte pentru a descoperi noi peisaje de vis, geaca impermeabila pentru iarna de la Decathlon ii va oferi tot comfortul si siguranta necesara pentru a trece peste vremea geroasa si pentru a se bucura de orice activitate in aer liber.

2.Amicul care nu poate trai fara fotbal.
Cu totii avem macar o cunostinta care ne vorbeste aproape non-stop despre fotbal, despre ce echipe mai sunt in top si care sunt greselile fatale facute de echipele aflate in prag de disparitie. Cel mai probabil amicul nostru iubeste o seara de duminica petrecuta pe terenul de fotbal alaturi de amici si cunostinte. Nu lasa deci iarna sa ii spulbere visul, fa-i cadou o Bluză Termică Fotbal Keepdry 500 si ajuta-l sa lupte cu temperaturile scazute.

3.Prietena care are copii, dar incearca sa aiba sarbatori de succes.

Stim ca viata cu un copil sau cu mai multi poate fi o adevarata aventura. Fie ca incercam sa pregatim cateva bucate alese sau sa nu ardem cozonacul in timp ce urmarim indeaproape toddler- ul din dotare, ori ca vrem macar anul asta sa aratam bine in rochia cumparata pentru revelion, toate ne dorim sa avem macar o pereche de pantaloni “gata de actiune”. Daca si voi aveti o prietena sau o ruda care incearca sa treaca cu bine peste un craciun cu cei mici, eu va recomand sa ii faceti cadou o pereche de Colanți Alergare Jogging Run Dry. Acestia vor fi destul de lejeri pentru a face turele sarmale- copii si retur, dar si pentru a incerca cateva exercitii fizice in voga, facute special pentru a arata minunat in tinuta de sarbatori.

4.Cand ai un copil energic, dar doresti sa il initiezi in sporturile de iarna.
Cu totii stim genul de copil energic, cel pe care nu il poti tine in loc nici macar cand mananca sau face baie. Daca nu avem noi un copil energic, sigur stim pe cineva care are! Cum facem deci un copil mic si energic sa se bucure de sporturile de iarna precum saniusul si sa ne asiguram ca aceasta nu se raneste? Ii facem cadou o Sanie cu ham Bobee Bob Albastru Copii ! Aceasta este perfecta pentru initierea celor mici in aceasta activitate de sezon si ii pastreaza in siguranta pentru a se bucura pe deplin de experienta.

5.Daca ai prieteni care prefera sa fie cu un pas inaintea tuturor si care se gandesc deja la modul in care sa scape de kilogramele in plus acumulate in perioada sarbatorilor de iarna, le puteti spune deja: “ #ȘtiuCeVreiDeCrăciun ! “. Iar daca dumneavoastra nu stiti inca ce sa le oferiti de Craciun, eu va propun sa achizitionati o Bicicletă Eliptică Essentiel EL100. Aceasta are un pret avantajos si este cadoul perfect pentru persoanele care isi doresc sa scape de kilogramele in plus intr-un mod destul de lejer.

Aceasta este lista mea de cadouri sportive pentru Craciun. Daca si tu crezi ca ai prieteni sau cunostinte carora le-ar fi utile cadourile sportive de la Decathlon, nu mai sta pe ganduri si #OferăUnCadouSportiv persoanelor speciale din viata ta (fie ele sportive sau mai putin sportive)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.