Începem școala cu Decathlon!

„Inapoi la Scoala, Inapoi la Sport!” este tema articolului de astăzi. Mâna sus cine nu a iubit orele de sport din școală. Sincer nici nu înțeleg cum ai putea să le urăști mai ales dacă aveai profesori de sport ca ai noștri. Ora de sport presupunea un întreg meci de fotbal. Aveam ocazia de a ne împărți în echipe, de a stabili porțile și regulile iar apoi ne jucam până nu mai puteam sta pe picioare.

Cel mai greu era să găsim o soluție pentru orele de sport din iarnă, dar și atunci ne întreceam în sala de sport. Stabileam câte flotări să facă fiecare dintre noi, câte genoflexiuni și alte exerciții de acest gen. Mai apoi cineva contoriza cine a făcut numărul stabilit, cine a făcut mai multe și cine nu s-a calificat. Orele de sport erau foarte competitive pentru noi și profitam de fiecare moment.

Mai competitiv decât orele de sport era să vedem cine are cel mai șmecher trening sau cea mai șmecheră pereche de adidași. Pe atunci se punea un accent foarte mare pe ținuta pe care o aveam. Cu toții încercam să ne convingem părinții să cumpere echipamente care mai de care mai fabuloase ținute.

Treninguri șmechere pentru copii cuminți

În prezent atunci când vine vorba de achiziționarea unor treninguri copii cei de la Decathlon sunt cei mai buni parteneri ai noștri. Aceștia ne oferă diversitate, calitate și prețuri pentru toate buzunarele. Nu trebuie să ai milioane pentru a cumpăra un trening de calitate. Atunci când mă uit peste categoria lor de produse îmi aduc aminte de calitate și parcă le-aș cumpăra pe toate.

Copilului din mine îi este dor să lipsească de la ore pentru a se alătura în mod random unei clase care are educație fizică și sport și care a obținut de la profesor o minge de fotbal. Îmi este dor să fac sport fără a îmi da seama cât de repede a zburat timpul și cum oboseală parcă este absentă.

Ceasuri cronometru pentru a nu pierde evidența timpului petrecut făcând sport

Pentru că timpul zboară atât de repede și uneori nu ne dăm seama cât de repede a trecut sunt de părere că toți copiii ar trebui să dețină un ceas cronometru. În felul acesta ei vor putea cronometra meciul, vor putea organiza curse, vor putea stabili cine este cel mai rapid din grupul de prieteni și multe altele. În plus un ceas este foarte util indiferent de vârsta persoanei care îl poartă.

Ceasurile sunt foarte diferite, cu diverse specificații ceea ce înseamnă că puteți să vă uitați peste mai multe lucruri înainte de a alege ceasul. Eu vă recomand să citiți specificațiile de la fiecare ceas în parte pentru a vă asigura că sunteți la curent cu toate beneficiile pe care le puteți obține din achiziționare lor.

De asemenea, cel puțin pentru copii, este foarte important să alegeți cu atenție culoare și modelul. Acestea trebuie să se potrivească la cât mai multe din ținutele lor pentru că cu siguranță vor vrea să folosească ceasul chiar și atunci când nu sunt la ora de educație fizică și sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.