5 idei de cadouri pentru el, potrivite pentru orice ocazie

Cadourile sunt întotdeauna speciale. Acestea ne vorbesc atât despre persoana care le oferă, cât și despre cea care le primește. Și, de fiecare dată când trebuie să le alegem, fiecare dintre noi  își dorește să aleagă cât mai inspirat.

Prețul contează mai mult sau mai puțin, important este să alegem un cadou de efect. Din fericire, există anumite obiecte care pot fi oferite în dar indiferent de ocazie, nu numai la aniversări.

Așadar, am alcătuit o listă cu cadouri inedite pentru bărbații deosebiți din viața noastră. Majoritatea dintre ele sunt în stilul vintage, un stil extrem de versatil cu care nu poți da niciodată greș, fiindcă se potrivește oricui și pune accent pe valoarea timpului și pe regăsirea micilor plăceri de zi cu zi.

Cafea

Cafeaua este cadoul potrivit pentru oricine, dar mai ales pentru împătimiții acestei “licori magice”, care îi ajută să înceapă cu dreptul orice zi. 

Poți alege cadoul perfect dintre următoarele sortimente 100% Cafea Arabica din cele mai populare regiuni de proveniență a cafelei:

  • Cafea boabe Brazilia cu aromă intensă de caramel și cacao;
  • Cafea boabe Columbia cu aromă de fructe și ciocolată;
  • Cafea boabe Etiopia cu aromă florală și de fructe;
  • Cafea boabe Honduras cu aromă tropicală și de fructe;
  • Cafea boabe Laos cu aromă florală și de citrice;
  • Cafea boabe Nicaragua cu aromă de caramel și vanilie;
  • Cafea boabe Peru cu aromă de flori și fructe exotice. 

Kit de făcut bere artizanală

Pentru a oferi o experiență inedită sărbătoritului, îi poți alege un kit de făcut bere artizanală. De ce? Fiindcă bărbații apreciază în general o bere sau un vin bun, însă cunoscătorii se orientează după băuturi artizanale, cu un gust mai puternic și mai bogat. Kiturile de făcut bere artizanală sunt ușor de folosit și sunt produse de cea mai bună calitate.

Narghilea

Narghileaua face parte dintre acele cadouri originale și cu stil, de influență arabă, care, în ultimii ani s-a transformat într-un cadou cu totul special pentru cineva apropiat, pe care sigur îl va aprecia.

Oferindu-i un astfel de cadou bărbatului special din viața ta, îi vei da șansa să aibă parte de o experiență extrem de plăcută și neuitat. Căci plăcerea de a petrece momente minunate alături de cei dragi, nu se compară cu nimic altceva langa o narghilea .

Viniluri de colecție

Vinilurile de colecție sunt un dar minunat pentru oricine, dar mai ales pentru pasionații de muzică care se orientează către discurile de vinil, ce oferă o calitate a sunetului net superioară față de formatul digital. Aceștia le colecționează cu plăcere, nu doar pentru faptul că le oferă șansa să se bucure într-un mod cu totul aparte de muzica lor preferată, ci și din motive estetice. 

Marele avantaj este că îți poți face singur selecția, nu depinzi de un algoritm care o realizează automat în locul tău. Ai timp să asculți nu numai muzica, ci și pe tine însuți.

Seturi de scris deosebite

Bărbatul special din viața ta este om de business sau are o viață foarte activă? Cadoul potrivit pentru el poate fi o agendă deosebită sau de un set de instrumente de scris personalizate.

Dacă este o fire mai artistică și mai creativă, îi poți dărui un set care să conțină hârtie confecționată manual, o pană sau un toc de scris și o călimară.

Ce spui, îți plac aceste 5 idei de cadouri?  Care crezi că este cel mai potrivit cadou pentru bărbatul din viața ta? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.