Decathlon ne ajută să cumpărăm cadouri sub 100 lei pentru 1 Iunie

Se aproprie 1 Iunie, iar noi, ca părinți, trebuie să ne pregătim foarte bine lista de cumpărături. Până acum pentru noi ziua copilului nu avea așa mare însemnătate, dar acum că băiețelul nostru a crescut ne dăm seama că înțelege ce se întâmplă. Tocmai de aceea am decis că acesta va fi primul an în care îi vom cumpăra mai multe cadouri. Nu vă gândiți că avem mulți bani de cheltuit, din contră ne vom axa pe produse de la Decathlon. Desigur, nu pe orice fel de produse ci mai exact pe cele care au prețul sub 100 lei.

Înainte de a vă spune ce produse consider că ar trebui să primească copiii de 1 Iunie, aș vrea să vă povestesc ce mi-aș fi dorit eu când eram mic. Mereu am fost un copil energic și nu pot spune că ne-au lipsit foarte multe, dar vara mereu îmi doream o bicicletă. Doar gândul de a ajunge mai repede acasă sau de a ajunge mai repede la magazin mă făceau să vreau asta tot mai des. Am primit-o câțiva ani mai târziu și chiar și acum îmi amintesc cu drag de ea. Nu era una nouă, dar avea toate beneficiile pe care mi le doream.

Un rucsac drumeție aduce mereu foarte multe beneficii

Atunci când copilul are peste 5 ani este foarte important să îi cumpărăm măcar un rucsac de drumeție pe care să îl folosească atunci când merge undeva. Acum există foarte multe modele,. unele mai mici, unele mai mari, deci puteți alege în funcție de cât poate lua cel mic în spate. Pentru început noi ne gândeam să îl obișnuim să își care sticluța cu apă și punga de pufuleți. Mai apoi îi putem explica că poate lua și jucării sau alte lucruri utile, dar având în vedere greutatea lor.

În plus sunt de părere că un rucsac de drumeție ajută și adulții pentru că putem lua în el toate produsele de care avem nevoie atunci când mergem în excursie undeva. Sunt de părere că aceste produse sunt foarte utile pentru un număr foarte mare de persoane pentru că sunt foarte utile și pentru cei care trebuie să meargă la facultate sau la școală.

Distracția la piscină este asigurată cu o minge de piscină

Căldura și-a făcut de mult timp simțită prezența așa că noi ne gândim foarte serios la posibilitatea de a merge deja la piscină. Am mers și anul trecut și ne-a plăcut foarte mult. Totuși anul trecut am învățat că pe cei mici trebuie să îi ți cât mai ocupați tocmai pentru a putea să te bucuri de liniște. Altfel există riscul ca ei să se plictisească și să vrea să plece mai repede. Din acest punct de vedere există foarte multe modalități de a îi ajuta să se distreze.

Un astfel de produs care ne ajută este mingea de piscină. Aceasta este realizată în așa fel în cât să plutească asupra apei. În plus este foarte ușor de jucat volei sau alte activități cu ea. În felul acesta cel mic se va distra și voi veți câștiga puțin timp liber. În plus aveți ocazia de a petrece și timp împreună cu familia.

La piscină ai nevoie și de ochelari de înot

Ultimul produs sub 100 lei pe care vi-l recomand sunt ochelarii de înot. Aceștia oferă o protecție în plus și desigur oferă confort celor mici. Este foarte important să le cumpărați un astfel de produs pentru că îi va ajuta să vadă pe sub apă și să aibă mai mult curaj atunci când înoată. În plus există modele foarte colorate, deci cu siguranță veți atrage atenția celor mici.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.