Decathlon ne ajută să alegem cadouri de Paște pentru copii

Hai afară, hai la sport!” aceasta ar trebui să fie propoziția cu care să fie obișnuiți toți copii încă de la cele mai fragede vârste. Până să devin părinte nu mi-am dat seama cât de important este să îți obișnuiești copilul să facă sport. Acum mi-am dat seama că timpul petrecut în fața ecranelor sau în asă îl face să devină monoton. Să se obișnuiască cu un stil de viață care nu este așa bun pentru sănătatea lui.

Tocmai de aceea anul acesta, de Paște, vă propun să le cumpărații copiilor cadouri sportive. Cei de la Decathlon ne-au pregătit o campanie cu idei cadouri de Paște pentru copii. M-am uitat și eu peste ea și am ajuns la concluzia că anul acesta băiatul meu va primi un produs din una din cele 3 categorii, #biciclete, #role și #trotinete de pe Decathlon. Ce nu am reușit să mă decid a fost care va fi acest produs, sper ca voi să mă puteți ajuta cu acest lucru.

Pe lângă produsele pe care le voi menționa în continuare, în acest articol, trebuie să luăm în calcul și achiziționarea unui echipament de protecție adecvat. Oricât ne-am dori noi să îi protejăm, oricât ne-am minți că lângă noi nu li se întâmplă nimic, sunt necesare 5 secunde ca ei să se lovească. Tocmai de aceea este de datoria noastră să îi protejăm.

Mereu ne rămâne în minte prima bicicletă

Atunci când am intrat pe categorie primul produs care mi-a atras atenția a fost o bicicletă. Parcă m-am întors în timp atunci când cu ultimii bani mama mi-a luat o bicicletă de la un vecin. Nu era la fel de frumoasă ca cele de acum, dar m-am bucurat în inocența mea că am cu ce merge pe uliță, cu ce ajunge la magazin. Consider că este foarte important să ne uităm peste modelele de biciclete copii pentru că în felul acesta le putem face o surpriză plăcută copiilor noștri.

Eu vă recomand Bicicletă 14” 100 Arctic Copii 3-5 ani, această bicicletă este perfectă pentru început de drum. Având roți ajutătoare care permit copilului să o ghideze cu atenție. Șansele de accidentare sunt reduse datorită protecției pentru lanț. De asemenea, această bicicletă are frână pentru copii, ca să le ofere un grad și mai mare de protecție.

Rolele, un ajutor pentru copiii care vor să petreacă mai mult timp afară

Dacă bicicleta nu va convins atunci trebuie să vă uitați după role copii. Acestea sunt foarte bune pentru a îți convinge copilul să petreacă mai mult timp în aer liber. La fel ca și bicicletele și acestea vin într-o gamă foarte variată de modele, mărimi și culori. În funcție de dorințele voastre veți avea ocazia de a găsi cel puțin o pereche care să se potrivească. De asemenea, cei de la Decathlon sunt renumiți pentru faptul că oferă role care oferă posibilitatea de a regla mărimea.

Un model foarte frumos de role este Role Fitness Fit 5 Albastru Copii. Acestea vin într-o gamă foarte diversificată de culori și mărimi, ceea ce le face perfecte pentru toți copiii. Trebuie menționat că acestea sunt foarte rezistente fiind fabricate pentru a putea rezista la călătorii lungi. De asemenea, oferă aderență, ceea ce înseamnă că pot fi folosite chiar și atunci când vremea este ploioasă.

Trotinetele, o metodă relaxantă de petrecere a timpului liber

Ultima categorie despre care vorbim este cea care conține trotinete copii și care ne oferă o modalitate foarte relaxantă de petrecere a timpului liber. Spre deosebire de primele două, acestea oferă și șansa de a te odihni un pic, chiar dacă ele merg înainte. Aici produsele sunt diversificate, importantă fiind vârsta copilului, dar și înălțimea acestuia.

Eu vă recomand Trotineta Globber Junior pliabila culoare roz, aceasta fiind una din trotinetele pliabile. Beneficiul acestei trotinete este că poate fi transportată foarte ușor de acasă, la orice altă destinație. De asemenea, mânerul acesteia este reglabil, existând 3 nivele de înălțime. Ceea ce o face potrivită pentru a putea fi folosită timp de mai mulți ani.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.