Daniel Onoriu, primele declarații după ce a fost externat: „Plătești cu sume mari de bani, dar poți să plătești și cu viața”

La începutul lunii decembrie, Daniel Onoriu ajungea în stare gravă la spital, după o intervenție de micșorare a stomacului pe care o suferise în Turcia. Nepotul regretatei Gabi Luncă a fost la un pas de moarte și a stat în comă 55 de zile.

Medicii au făcut tot ce au putut ca să-l salveze, astfel că în urmă cu două zile acesta a fost externat. După ce a ajuns acasă, Daniel Onoriu a făcut primele declarații și a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Pilotul de raliuri a mărturisit că operația de micșorare a stomacului era să-l coste viața.

„În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă. Am ales cea mai «simplă» și «la modă» metodă de slăbire: gastric sleeve (operație de micșorare a stomacului). Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpănă. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!”, a scris Daniel Onoriu.

Citeşte întreaga ştire: Daniel Onoriu, primele declarații după ce a fost externat: „Plătești cu sume mari de bani, dar poți să plătești și cu viața”
Dacă vrei să apară știrea ta pe site-ul nostru contactează-ne la: contact@ziarulderomania.ro

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.