Alertă privind o nouă tentativă de fraudă. Textul mesajului face apel la strângerea de fonduri pentru refugiații din Ucraina

Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) a emis o alertă cu privire la o tentativă de fraudă cu donații false pentru Ucraina, propagată prin e-mail. Textul mesajului face apel la strângerea de fonduri pentru refugiații care fug din calea războiului.

Potrivit unui comunicat transmis de DNSC, Directoratul a fost notificat despre apariția unei campanii de tip fraudă distribuită prin e-mail care este lansată de la adresa ukrarelief[@]unations[.]com. Domeniul unations.com apare în acest moment ca fiind de vânzare.

Textul mesajului face apel la strângerea de fonduri pentru refugiații care fug din calea războiului din Ucraina prin Ukraine Crisis Relief Fund, iar metoda propusă de transmitere a banilor este un portofel de Bitcoin.

Citește toată știrea pe: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/alerta-privind-o-noua-tentativa-de-frauda-textul-mesajului-face-apel-la-strangerea-de-fonduri-pentru-ucraina-1858785
Dacă vrei să apară știrea ta pe site-ul nostru contactează-ne la: contact@ziarulderomania.ro

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.