Cum i-au afectat pe Florin Cîțu și Marcel Ciolacu scumpirile la carburanți și alimente din ultima perioadă

Președintele PNL, Florin Cîțu, a spus, luni, că ultimul „plin” pe care l-a făcut la mașină a fost „de vrei 300 de lei acum două weekenduri” și că încă mai are în rezervor. Întrebat cât costă o pâine, președintele Senatului a răspuns: „2 lei”. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că a resimțit ultimele majorări de prețuri „la fel ca toată lumea” și că „n-are importanță cât am plătit” la plinul de carburant.

Întrebat despre ultimul „plin” pe care l-a făcut, președintele PNL, Florin Cîţu, răspuns: „Acum două weekenduri. Nu ştiu dacă am făcut plinul… de vreo trei sute de lei. Am făcut un drum până la Vâlcea şi înapoi. Cred că mai am ceva”.

Iar despre cumpărăturile sale a precizat: „La cumpărături, ultima oară am cumpărat nişte paste şi nişte sos. Am luat lucruri foarte puţine. Nu iau aşa de multe lucruri deodată. A fost doar pentru o masă”.
Citește toată știrea pe:https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/cum-i-au-afectat-pe-florin-citu-si-marcel-ciolacu-scumpirile-la-carburanti-si-alimente-din-ultima-perioada-1844975
Dacă vrei să apară știrea ta pe site-ul nostru contactează-ne la: contact@ziarulderomania.ro

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.