De unde cumperi cele mai bune apartamente Sebes ?

Daca aveti vreodata drum prin judetul Alba respectiv in Sebes, neaparat trebuie sa vizitati urmatoarele obiective turistice:

Biserica Evanghelică-Luterană, reclădită în stil gotic în sec. XIII-XIV. A fost renovată ulterior în stilul Renașterii.

Biserica Învierea Domnului, de confesiune ortodoxă

Turnul octogonal, situat lângă Mănăstirea Franciscană.

Monumentul Eroilor Români din Primul Război Mondial. Monumentul este amplasat în cimitirul romano-catolic din orașul Sebeș și a fost ridicat în memoria eroilor români din Primul Război Mondial. Obeliscul, cu înălțimea de 1,6 m, este realizat din calcar cioplit, fiind susținut de o bază simplă, de formă paralelipipedică. Pe placa din marmură aflată pe trunchiul monumentului se află un înscris comemorativ: „În amintirea eroilor căzuți în războiul mondial 1914-1918“. Înscrisul este realizat și în limba germană.

Monumentul Eroilor Români din Al Doilea Război Mondial. Monumentul a fost dezvelit în anul 1958, fiind amplasat în parcul din centrul orașului, pentru cinstirea memoriei eroilor români căzuți în Al Doilea Război Mondial. Monumentul este de tipul placă memorială, fixată pe un soclu simplu din beton, înalt de 1 m. Pe placă este un înscris comemorativ: „În amintirea eroilor căzuți în lupta contra fascismului“.

Râpa Roșie, rezervatie geologică, la cca 3 km de oraș (25 ha).

Daca va place orasul dupa ce vizitati toate aceste atractii poate sunteti interesati de achizitia unui apartament in Sebes. Astazi vom discuta unde puteti gasi cele mai noi si calitative apartamente sebes la preturi super avantajoase.

Doamna Maria locuieste in Sebes inca de cand s-a nascut, are doi copii si 4 nepotei, astazi am stat de vorba cu dansa pentru a ne explica cum a gasit pentru fiul cel mai mic un apartament de vis in Sebes.

Ce v-a determinat sa cumparati un apartament?

Dintre cei doi copii ai mei doar fiul cel mic locuieste in Sebes, noi am avut o proprietate la tara pe care am vandut-o iar ulterior i-am luat fiului mai mic un apartament cu doua camere. Sa nu intelegeti ca il rasfat insa am preferat sa ii cumpar un apartament decat sa tinem banii in banci.

Ceilalti copii ai dvs. au deja o locuinta?

Fiica cea mare locuieste in Canada, este biochimist iar ginerele este profesor universitar tot in Canada, el fiind cetatean Canadian. Ambii au locuinte atat in Canada cat si in Romania. Fiul cel mic deja avea aproape trei sferturi din suma apartamentului insa am preferat sa-l achizitionam noi pentru el.

Noi am cumparat prin Atmosphere Residente by San Casa apartamentul, fiul meu mai detine o locuinta insa doreste ca pe acesta sa il dea in chirie. Se stie ca unele dintre cele mai bune investitii sunt cele in imobiliare.

Trebuie sa vedeti cat de frumos au organizat acesti oameni complexul residential pe care l-au construit, are spatii verzi, apartamentele sunt foarte spatioase si cel mai important este ca sunt pozitionate la doar doi km de centrul istoric din Sebes. Sunt niste apartamente pefecte pentru inchiriere mai ales pentru turistii veniti sa viziteze Sebesul sau judetul Alba.

Copii din Canada tot in acest complex residential si-au luat apartament?

Da, fiica mea a cumparat doua apartamente in acest complex residential, i-a placut enorm de mult ideea ca este aproape de centrul istoric, momentan apartamentele sunt date in chirie, astfel aproape ca se platesc de la sine aceste locuinte.

Fiul cel mic deja a inceput aranjarea apartamentului nou achizitionat si este foarte multumit chiar si de pozitionarea sa in partea de Est unde bate soarele de dimineata pana seara. Sunt apartamente de cea mai buna calitate iar pretul este foarte avantajos, trebuie profitat acum pana nu vine mult anuntata criza economica.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.