Gabriela Firea spune că va candida pentru funcția de primar al Capitalei. „Vom avea un candidat bun și pentru alegerile prezidenţiale”

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, spune că vrea să candideze pentru funcția de primar al Bucureștiului în 2024 și că PSD va avea „un candidat bun și pentru alegerile prezidenţiale, pe care eu îl voi susține sper din postura de primar general”.

„Le mulțumesc celor care au încredere și nu s-au lăsat păcăliţi de campanii mincinoase la adresa mea, la adresa soțului, a familiei, a echipei din care fac parte și că ne evaluează după comportamentul pe care îl avem, după rezultate, după ce propunem.

Noi am insistat mult la realizarea programului de guvernare pe măsurile sociale, am insistat foarte mult pe creșterea pensiilor, pe sprijinul pentru pensionari să treacă iarna, pe creşterea alocațiilor, pe a 13-a indemnizație pentru persoanele cu dizabilităţi.

Citește toată știrea pe: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/gabriela-firea-spune-ca-va-candida-pentru-functia-de-primar-al-capitalei-vom-avea-un-candidat-bun-si-pentru-alegerile-prezidentiale-1788049

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.