Se pot cumpara elemente caroserie TIR de pe internet?

Raspunsul la intrebarea din titlu daca se pot cumpara elemente caroserie TIR de pe internet este, da! Se pot cumpara piese pentu camioane si de pe internet. Ca de exemplu acest cui de tractare/remorcare pentru Iveco.

cu tractare iveco

Respectiva piesa de TIR este vanduta de catre camioane-autoexpress.ro Bulevardul Ferdinand I, Nr. 60, 510114, Alba Iulia, Jud. Alba,
telefon +40 746 204 794, E-mail: office@camioane-autoexpress.ro. Magazinul se afla pe piata de 19 ani si importa piese pentru autocamioanele de fabricatie vest europeana.

Redactia Ziarul de Romania a stat de vorba cu cativa soferi de TIR pentru a afla parerea lor despre piesele pentru autocamioane, viata de sofer de TIR si nu numai. Iata cateva dintre raspunsurile celor intervievati.

Ziarul de Romania: S-a intamplat sa vi se strice camionul intr-o tara straina?
Gelu, sofer pe comunitate, 49 ani: In 10 ani de cand lucrez ca si sofer pe comunitatea europeana mi s-a intamplat de 5 ori sa ma lase camionul, am patit-o in Germania, Austria si de trei ori in Anglia. Am primit suport din partea firmei la care lucram de fiecare data. Insa o intamplare de genul te poate intarzia in livrarea marfii foarte mult.

Ziarul de Romania: Acum lucrati pe cont propriu, de unde va cumparati piesele pentru Iveco?
Gelu, sofer pe comunitate, 49 ani: In general le cumpar de pe internet si observ un trend ascendent in gasirea pieselor prin intermediul internetului. Dupa ce imi comand piesa de care am nevoie merg la un service specializat. Astfel pot economisi niste bani deoarece serviceurile isi adauga si ele comision la piese. Nu toate dar majoritatea cam asa procedeaza ori mie nu imi convine sa pierd bani.

Ziarul de Romania: Cum vedeti dvs. piata auto pentru camioane?
Gelu, sofer pe comunitate, 49 ani: Daca va referiti strict piata auto online, va pot spune cu mare sinceritate ca pentru noi soferii faptul ca putem gasi piese la preturi decente pe internet conteaza foarte mult. In primul rand ne salveaza foarte mult timp, nu trebuie sa umblam dupa piese prin diferite magazine fizice. Mai ales ca noi suntem plecati mai mereu. Sa va dau un exemplu, stiu ca am nevoie de o piesa pentru camionul meu insa nu este urgent sa o schimb. In timp ce ma aflu in cursa, in pauza, pot cauta linistit piesa de care am nevoie si o pot comanda pentru cand ma intorc acasa. Atat de simplu este. Astfel cand ajung acasa din cursa, pot sa fiu sigur ca imi ajunge si piesa respectiva si astfel pot sta cu familia mai mult timp sau pot face alte lucruri. Deci sunt total deacord ca pentru noi, soferii, piata de piese pentru autocamioane online este un lucru benefic.

Ziarul de Romania: De cat timp practicati aceasta meserie?
Gelu, sofer pe comunitate, 49 ani: Sunt sofer de TIR de cand ma stiu. Am terminat liceul auto unde mi-am luat si permisul apoi m-am si angajat dupa terminarea scolii. Primele curse le-am facut in tara, in decursul a 5 ani apoi am trecut ca si sofer pe comunitate. Acum lucrez in tara, am reusit sa am propriul meu camion cu care lucrez in toata tara. Anul acesta doresc sa ma extind si voi cumpara inca un camion deoarece este foarte mare cerere pe piata de transportatori. Recomand tinerilor sa practice aceasta meserie, nu este usoara insa este destul de avantajoasa din punct de vedere material. Aceasta meserie se face mai mult cat esti tanar, iti pui un ban deoparte foarte usor iar in cativa ani daca nu mai vrei, te poti retrage cu cateva economii unde poti incepe o afacere ori ca si in cazul meu iti poti lua un camion si poti lucra in tara o perioada. Totul consta in vointa si drag de munca.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.