Pe BeKid.ro am gasit cele mai multe carucioare reversibile

Asa cum spune si titlul acestui articol am gasit aceste carucioare reversibile pe bekid.ro. Astfel astazi vom sta de vorba cu cateva mamici care ne vor povesti care sunt modelele lor preferate de carucioare pentru copii. Vom discuta despre siguranta copiilor atunci cand vine vorba de carucioare pentru beblusi, cat de confortabile sunt aceste carucioare si de unde isi cumpara mamicile produsele pentru bebelusii lor. Reporterii Ziarul de Romania s-au deplassta la Craiova unde au stat de vorba cu mai multe mamici. Iata raspunsurile lor in interviul urmator.

Ziarul de Romania: Ce carucior ati optat sa cumparati pentru fetita dvs?
Mona, 29 ani, mamica unei fetite de 2 luni: Sa stiti ca am cautat foarte mult un carucior care sa imi convina. Mi-a fost foarte greu sa ma decid printre zecile de recenzii care pozitive, care negative. M-am gandit foarte mult la un carucior confortabil in primul rand, apoi accesibil ca si pret si nu in utlimul rand rezistent si sigur. Pana la urma am optat pentru un model de carucior reversibil.

carucior reversibil

De exemplu caruciorul din imaginea de mai sus este potrivit si pe teren mai dur, noi stam intr-un cartier de case unde strada inca nu a fost asfaltata. Asteptam de 5 ani ca primaria sa asfalteze strada. Acest carucior robust este perfect pentru drumul pietruit din zona unde locuiesc. Sunt foarte multumita de el si de raportul pret-calitate. Mai ales ca ofera si protectie in caz de impact lateral.

Ziarul de Romania: Cand ati achizitionat caruciorul pentru baietelul dvs. care a fost primul lucru pe care l-ati luat in cosiderare?
Gina, 24 de ani, mamica unui baietel de 5 luni: Primul lucru a fost siguranta, apoi ergonomia, sa fie cat mai confortabil posibil. Sa nu cumva sa ii afecteze coloana sau eu stiu ce alte probleme. Am optat pentru un carucior reversibil la un pret foarte avantajos pentru Matei al meu. Am facut o alegere foarte buna, este un carucior foarte comod, usor de transportat iar Matei adoarme mereu in el, acest fapt ma face sa cred ca ii place foarte mult si se simte foarte comfortabil in carucior.

Carucior Near2Me Eclipse

Ce mi-a placut la acest carucior este faptul ca este reglabil si in inaltime. Un alt avantaj al acestui carucior este faptul ca poti sa il intorci cu fata sau cu spatele, astfel beblusul poate vedea vedea mediul incojurator. Nu se plictiseste niciodata. Plierea este de tip carte, permite pozitionarea caruciorului in pozitie verticala, ceea ce faciliteaza depozitarea acestuia mult mai usor. Din acest punct de vedere pentru minte este un mare avantaj deoarece locuim intr-un apartament nu prea spatios. Desi avem doua camere, apartamentul nu este foarte incapator, stiti cum sunt blocurile vechi. Insa depozitarea caruciorului este mult mai usoara pentru mine, aveam de ales, ori sa il las pe casa scarilor si sa risc sa-mi fie furat ori sa-l bag in casa. Ceea ce am si facut.

Sunt foarte multumita de achizitia facuta si de pretul pe care l-am platit pentru un carucior de foarte buna calitate. Chiar si alte mamici m-au intrebat cand eram in parc cu baietelul de unde l-am cumparat. Le-am zis ca il pot gasi pe siteul bekid.ro.

Ziarul de Romania: Comandati numai online produsele pentru bebelus?
Gina, 24 de ani, mamica unui baietel de 5 luni: Va spun sincer ca de cand am cumparat caruciorul de pe bekid, am ramas placut impresionata de calitatea serviciilor lor. Pe langa calitatea produselor care este excelenta mi-a placut foarte mult serviciul clienti al magazinului, livrarea rapida si seriozitatea. Un mare plus sunt si preturile avantajoase ale acestui magazin. Imi place si siteul, este foarte placut, colorat, copilaros ca sa zic asa. Deci da, in marea majoritate a timpului comand doar de pe acest site. Sunt lucruri care le mai primesc cadou de la prieteni, stiti cum e, vin prietenii si rudele cu diverse cadouri pentru cel mic, de la hainute pana la jucarii insa cand am nevoie de ceva si imi lipseste in casa, apelez cu incredere la magazinul bekid.

Recomand tuturor mamicilor acest magazin, va spun sincer, o signura comanda de la ei si apoi deveniti dependente de cumparaturi de la ei, nu ca asta ar fi un lucru rau, este placut sa poti oferi tot ce-i mai bun pentru bebelusul tau.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.