Accesorii telefoane si tablete la preturi imbatabile

In cele ce urmeaza vom discuta in amanunt despre accesorii telefoane si tablete, cat de importante sunt si cat de mult te pot salva de o cheltuiala enorma cu reparatia telefonului sau tabletei tale. Reporterii Ziarul de Romania a luat legatura cu mai multe persoane pentru a afla cum isi protejeaza ei tabeletele sau telefoanele. O mica neatentie si reparatia telefonului tau te poate costa mai mult decat ai dat pe el in unele cazuri. Iata si opiniile celor chestionati in materialul ce urmeaza.

Ziarul de Romania: Vi s-a intamplat sa scapati telefonul din mana pe o suprafata rigida?
Cristian, 22 ani, student: De mai multe ori, am un obicei de a scapa telefonul pe jos. Din aceasta cauza a trebuit sa-l duc la reparatii.

Ziarul de Romania: Cat v-a ajuns costul unei reparatii?
Cristian, 22 ani, student: Intr-unul dintre cazul am dat si peste 500 lei ca sa imi repar telefonul pe care tocmai il scapasem pe asfalt din neatentie. Ma grabeam sa ajung undeva si mi-a cazut fara sa imi dau seama. S-a spart displayul si a trebuit sa merg cu telefonul intr-un service autorizat. Nici garantie nu mai aveam in acea perioada.

Ziarul de Romania: Folositi o protectie anume pentru telefonul dvs. ?
Cristian, 22 ani, student: Da. Mi-am invatat lectia. Inainte nu aveam protectie la telefon insa de cand mi-am cumparat un telefon nou mi-am achizitionat si o folie protectoare de sticla securizata. Am gasit acest magazin de accesorii telefoane si tablete la preturi avantajoase.

folie protectoare telefon samsung

Deasemenea mi-am cumparat si cateva huse de telefoane tot de pe acelasi site pentru o protectie sporita. Sunt unele foarte rezistente inclusiv pentru cei ce lucreaza in domenii precum constructiile.

  • Ziarul de Romania: Cat investiti in protectia telefonului dvs?
    Ruxandra, 31 ani, lucreaza la o corporatie: Sa stiti ca eu am si asigurare la telefonul meu insa nu imi lipseste niciodata folia protectoare pentru ecran si husa de protectie pentru telefon. Nu se stie niciodata cand il poti scapa din mana si trebuie mers cu el in service. Eu am nevoie de telefon zilnic mai ales din prisma muncii mele, nu mi-as permite sa raman fara telefon. Am mai multe huse de telefon deoarece imi place sa mai schimb modelul din cand in cand. In felul acesta nu te plictisesti de telefon. Ca si cum ai avea un telefon nou in fiecare zi.

Ziarul de Romania: Vi s-a intamplat sa scapati telefonul din mana?
Ruxandra, 31 ani, lucreaza la o corporatie: Da. De mai multe ori, chiar a trebuit sa imi schimb telefonul la un moment dat deoarece nu se mai putea repara, il scapasem intr-o balta. De atunci sunt mult mai atenta dar folosesc si o protectie rezistenta si la apa.

Discutiile despre care este cea mai buna husa pentru telefon sunt diverse. Iata cateva caracteristici a unei huse de calitate superioara:

  • Rezistență superioară – crește protecția la daunele exterioare și șocuri accidentale
  • „Auto-vindecare” – zgârieturile fine se estompează in decurs de 24 ore
  • Protecție pe termen lung
  • Claritate optică și finisaj de luciu ridicat – îmbunătățind aspectul dispozitivului
  • Permite aplicarea pe suprafețe ușor curbate
  • Grad redus de reflexie si refracție
  • Adeziv rezistent la UV – grad ridicat de adeziune și stabilitate în timp a lipirii

Retineti, aceste caracteristici nu trebuie sa lipseasca atunci cand cumparati o husa sau un ecran protector pentru telefonul dvs. O protectie adecvata pentru telefonul dvs. va poate salva de timp si bani cheltuiti la serviceurile de telefoane mobile. Daca aveti un sfat sau o parere legata de acest subiect va rugam sa lasati un comentariu la acest articol sau ne puteti trimite un mail pe adresa redactiei a Ziarul de Romania. Vom fi mai mult decat incantati sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.