Protejeaza-te cu produse protectie anti covid

Daca intr-un alt material discutam despre cum sa-ti stapanesti anxietatea provocata de pandemie, astazi vom trata un subiect la fel de important protectia anti covid. Am discutat cu mai multe persoane pe aceasta tema. Cum se protejeaza romanii in pandemie. Iata cativa dintre respondetii acestui mini-interivu realizat de catre reporterii Ziarul de Romania.

Ziarul de Romania: Cum a ales familia dvs. sa se protejeze anti covid?
Dan Trif, 44 ani, Ramnicu Valcea: In ca de la inceput am luat in serios masurile de distantare sociala dar si masuri de bun simt pentru casa familiei. In familia noastra am avut mereu masti medicale sau produse de dezinfectat suprafete. O sa radeti, insa la inceputul pandemiei ajunsesem sa dezinfectam presul de la intrararea in casa, clantele sau intrerupatoarele electrice. Atat de stresati am fost. Cu timpul ne-am mai relaxat in familie insa tot avem la indemana dezinfectanti, masti medicale ba chiar un termometru digital. Sunt de parere ca aceste produse nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa in aceste vremuri tulburi.

Ziarul de Romania: Ce produse anti covid aveti in casa?
Mihaela Magureanu, 39 ani, Botosani: Dupa cum stiti, zona moldovei a fost lovita din plin de pandemie si inca mai este. In familia noastra se cumpara si foloseste mai mereu mastile de protectie FFP. Cumparam cate doua seturi sa ajunga pentru mai multe zile la toata familia.

 masca ffp2

Aceste masti sunt foarte bune, la inceput nu prea eram obisnuita cu ea, mi se parea greu de respirat prin ea insa mi-am dat seama ca nu-i chiar asa si ca poti lejer sa respiri prin acest tip de masca. Deja sunt total obisnuita cu masca de tip FFP2 de nici nu o mai simt cand o port.

Un alt produs anti covid care nu trebuie sa lipseasca din casa este dezinfectantul. Preferatul meu si al familiei este gelul dezinfectant pentru maini de la Hygenium. Un asemenea dezinfectant avem si in masina. Il folosim ori de cate ori intram intr-un magazin sau cand mergem in piata, de exemplu. Cum terminam cumparaturile si intram in masina folosim acest dezinfectant pentru maini. Am incercat si alte tipuri pana sa-l folosim pe acesta insa din punctul meu de vedere acesta mi se potriveste cel mai bine.

gel dezinfectant pentru maini

Ziarul de Romania: De unde va cumparati produsele anti covid?
Mihaela Magureanu, 39 ani, Botosani: In cea mai mare parte comand online aceste produse. Daca imi permiteti sa fac o recomandare pentru cititorii acestui site, noi cumparam orice produs anti covid de pe siteul gutuie.ro Daca doriti sa ii contactati o puteti face la telefon 0731 270 748, office@gutuie.ro, Splaiul Independentei 319, SEMA Parc, Obiectiv 19B, Luni-Vineri, 09:00-17:00. Sunt foarte seriosi, mereu mi-a ajuns comanda la timp iar produsele au un pret foarte bun. Este bine de stiut ca toate produsele din magazinul online www.gutuie.ro sunt disponibile pentru achizitie publica directa si prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (S.E.A.P.) – www.e-licitatie.ro iar institutiile publice beneficiaza de preturi preferentiale pentru achizitia produselor prin intermediul S.E.A.P., precum si de termene de plata si livrare flexibile.

Ziarul de Romania: In familia dvs. se cumpara produse anti covid?
Costel, 54 de ani, Resita: Da. Cumparam produsele uzuale, masti de protectie, dezinfectanti de maini sau de suprafete. Sunt foarte importante in aceasta perioada mai ales ca au crescut cazurile de covid. Desi familia mea este vaccinata, preferam sa avem o protectie in plus atunci cand mergem la cumparaturi sau cand mergem in anumite spatii inchise si sunt mai multe persoane. O siguranta in plus nu strica niciodata chiar si daca nu ar fi fost pandemie este bine ca in viata sa fim precauti. Spre exemplu un gel dezinfectant pentru maini se poate tine si in buzunar pentru o protectie in plus.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.