De unde cumperi hrana umeda pentru pisici de cea mai buna calitate

Acest material jurnalistic este dedicat in totalitate iubitorilor de animale, in special de pisici. Vom lua legatura cu diverse persoane ce au ca si animal de companie o pisica sau mai multe. Fiti alaturi de noi pentru ca in cele ce urmeaza vom afla cum au grija de ele, cum le-au gasit, daca le-au adoptat sau nu si de unde le cumpara hrana umeda pentru pisici de cea mai buna calitate.

Reporterii Ziarul de Romania au luat legatura cu mai multi iubitori de animale din Iasi pentru a vedea cum isi intretin acestia companionii.

Ziarul de Romania: Cum ati ajuns sa aveti o pisica?
Miruna, 29 de ani, lucreaza de acasa: Intr-o zi eram pe un grup de Facebook si cineva a dat un anunt cum ca a gasit 5 pisici la o ghena de gunoi din cartier. Mi s-a facut enorm de mila si am adoptat si eu o pisica din cele 5. Le-as fi luat pe toate insa nu imi permit in apartamentul unde stau sa cresc 5 pisici. Betty, mi-a fost draga din prima desi mai erau 3 motani si 2 pisici cu ea. Nu stiu de ce dar m-a atras fix ea si de atunci suntem nedespartite.

Ziarul de Romania: Ce mancare prefera pisica dvs., Betty?
Miruna, 29 de ani, lucreaza de acasa: In general Betty a mea mananca si mancare umeda si uscata. Incerc sa ii oscilez portiile in asa fel incat nici sa nu se ingrase. De exemplu pisica mea prefera hrana umeda de vita de la Nuevo. Este pur si simplu dependenta de ea. Nu stiu cum sunt alte pisici dar Betty a mea parca simte cand ma duc spre dulap, acolo unde ii tin mancarea ei si o ia razna. Nu sta intr-un loc pana nu ii pun mancarea ei preferata in bol.

hrana umeda nuevo

Spre exemplu, daca lucrez de acasa, prefer sa ii fac comanda la un anumit interval de timp de hrana pentru pisici de pe internet. Am un magazin preferat care la comenzile de peste 149 lei nu platesti transportul. Daca imi este permis sa dau numele, magazinul respectiv se numeste Buddies.ro. L-am descoperit acum aproximativ un an si de atunci numai de la ei comand mancarea pentru Betty a mea.

Ziarul de Romania: Betty mai are si alt tip de mancare preferata inafara de hrana umeda pentru pisici cu vita?
Miruna: Ar mai fi conserva pentru pisici cu pui si rata, la fel o adora! Mai ales ca aceasta contine doar ingrediente 100% naturale fara conservanti artificiali coloranti sau potentiatori de aroma. Doar bucati de piept de pui (55%) carne de rata apetisanta si supa de pui. Ingredientele de calitate complet naturale.

conserva cu pui si rata pentru pisici

La magazinul Buddies poti discuta cu un agent apeland numarul de telefon 0373-760-371, in intervalul orar 09:00-18:00 de Luni pana Vineri sau prin e-mail la contact@buddies.ro.

Este un magazin de incredere pe care l-am recomandat si prietenilor mei. Pe langa hrana pentru pisici gasiti o gama variata de hrana si pentru catei, iepuri, hamsteri, canari, porumbei, perusi, pesti, reptile samd. Preturile sunt mai mult decat avantajoase pentru fiecare buzunar. De asemenea fiti atenti la pagina de promotii a magazinului, puteti gasi produse la preturi foarte, foarte bune sau la pachete promo, de exemplu pe pagina de produse promo am comandat un pachet litiera si silicat florat la un pret foarte avantajos ori peria furminator care este foarte buna pentru parul pisicilor si un sampon.

Stiu ca pisicile nu trebuiesc spalate des deoarece se spala singure insa la un interval de 6 luni, cam asa, eu prefer sa o spal pe Betty deoarece mai prinde cate un miros ciudat eu locuind la parter, ii cam place sa iasa afara pe geam.

Va doresc spor la cumparaturi pentru animalutul vostru de casa!

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.