Ce alternative ai cand cumperi piese auto

Astazi vom lua pulsul pietei auto, in special a pietei de vanzare piese auto. Cu aceasta ocazie redactia ziarului Ziarul de Romania a luat legatura cu o serie de posesori de automobile pentru a-i intreba de unde isi cumpara piesele pentru autoturismele lor. Vom discuta despre magazinele de dezmembrari auto, ce probleme au soferii cu piesele auto.

Ziarul de Romania: Cat investiti in piesele pentru autotursimul dumneavoastra?
Mircea, 39 ani, Bucuresti: Depinde de situatie, sunt acele momente cand se defecteaza o piesa auto si ai nevoie urgent de ea. De exemplu cazurile in care masina iti ramane imobilizata undeva. In acest caz nu ai ce sa faci decat sa comanzi piesa defecta indiferent de buget. Altfel, stiti cum e, restul consumabilelor nu consider ca sunt atat de costisitoare.

Ziarul de Romania: Ce masina aveti in acest moment?
Mircea, 39 ani, Bucuresti: In acest moment detin un Renault Megane din 2010.

Ziarul de Romania: Se intampla des sa cumparati piese auto din dezmebrari?
Marius, 44 ani, Vaslui: Da. Chiar saptamana trecuta am cumparat piese auto din dezmembrari. Am comandat de pe un site care vinde piese din dezmembrari auto Dacia Duster. Am fost foarte multumit de modul de livrare si rapiditatea cu care am primit piesa auto de care aveam nevoie chiar la usa mea. Asta fiind unul dintre motivele pentru care prefer sa comand cele necesare de pe internet.

Ziarul de Romania: Ce piesa ati comandat mai exact?
Marius, 44 ani, Vaslui: Am avut nevoie de o cutie de viteze pentru Dacia Duster. Am fost putin sceptic in a comanda de pe internet direct o cutie de viteze pentru masina mea insa am fost multumit si placut surprins de catre profesionalismul magazinului. Voi comanda si pe viitor.

cutie de viteze dacia duster dezmembrari

Ziarul de Romania: Mai aveti si alta masina inafara de Dacia Duster?
Marius, 44 ani, Vaslui: Da. Masina sotiei, un Ford Focus din 2005 de care sunt multumit. Nu a necesitat prea multa intretinere decat cea uzuala, schimb de ulei, schimb de filtre samd.

Ziarul de Romania: Cumparati piese auto din dezmembrari?
Victor, 50 de ani, Campina: Sincer da, masina mea este mai veche si nu prea se gasesc piese pentru ea. Nu mi-am cumparat alta noua deoarece este foarte ieftin de intretinut cand vine vorba de piese si mai ales daca le cumpar de la dezmembrari. Au fost momente cand am schimbat portierele sau farurile. Le-am luat din dezmembrari pentru ca pe piata nu se gaseau si am tot cautat. Magazinele de dezmembrari sunt foarte utile cand vine vorba de piese auto si foarte ieftine.

Ziarul de Romania: Care a fost ultima piesa cumparata din dezmembrari?
Victor, 50 de ani, Campina: Am avut un accident usor acum o saptamana si am fost nevoit sa-mi schimb farurile. Le-am achizitionat dintr-un magazin de dezmembrari auto. Parca zici ca le-am cumparat noi atat de curate si calitative sunt.

Ziarul de Romania: Ce masina conduceti in acest moment?
Victor, 50 de ani, Campina: De mai bine de 7 ani sunt posesorul unui Hyundai Athos din 2007 despre care v-am spus mai sus ca nu prea se gasesc piese fiind un model mai vechi insa noroc cu magazinele de dezmembrari auto altfel cine stie ce as fi facut pentru ca la masina nu as vrea sa renunt. Inca isi mai face treaba ireprosabil.

Ziarul de Romania: In familia dvs. mai conduce cineva si alta masina?
Victor, 50 de ani, Campina: Fiul meu are un Mercedes Benz iar fiica cea mica conduce un Renault Clio. La fel si ei, cand au nevoie de o piesa apeleaza la magazine de dezmembrari auto. Depinde si de piesa de care au nevoie pentru inlocuit. Sotia a conduce masina mea acolo unde are nevoie sa ajunga in general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.