De unde cumperi Cercei Aur de cea mai buna calitate

Cand vorbim despre bijuterii de aur cadoul perfect exista. Din gama de cercei, unele dintre cele mai cautate sunt cercei aur 14k, cercei aur alb 18k, cercei 18k cu diamant. Astazi vom discuta despre cum sa-ti alegi cei mai de calitate cercei din aur.

Iata si cateva exemple de bijuterii superbe.

Cercei Aur galben bobite cu sistem de inchidere tip tija si fluturas

cercei din aur bobite

Acesti cercei finuti se potrivesc pentru o domnisoara stilata care prefera o bijuterie de bun gust. Acesti cercei sunt foarte frumosi si lucrati cat mai in detaliu. O alta pereche de cercei superbi sunt Cercei din Aur galben 585 cu pietre, zirconiu de culoare albe, montate manual, ce le confera rezistenta.

cercei din aur galben

Acesti cercei superb sunt recomandati unei doamne sau domnisoare iubitoare de bijuterii de bun gust.

Acestea fiind zise, redactia Ziarul de Romania a luat legatura cu cateva doamne si domnisoare din diferite orase pentru a afla si parerea lor despre bijuteriile din aur. Stam de vorba cu Miruna din Cluj in varsta de 35 de ani, necasatorita.

Ziarul de Romania: De unde va alegeti in general bijuteriile?
Miruna: Inainte de pandemie mergeam in magazinele fizice pentru a-mi alege bijuteriile, bratarile, cerceii insa odata cu venirea pandemiei prefer sa le comand de pe net. Am destule beneficii incat sa comand de pe internet plus avantajul ca produsele vin direct la usa mea. Este mult mai comod.

Ziarul de Romania: Ce preferati, bijuteriile din argint sau din aur?
Miruna: Depinde de stare si de vestimentatia pe care o aleg in ziua respectiva. Insa port si aur si argint, dar daca ar fi sa aleg as alege aurul predominant.

Ziarul de Romania: De ce aurul si nu argintul?
Miruna: In primul rand, aurul alb este o investiție buna. Este mai scump decat argintul și este mai valoros. Aurul alb este mai durabil și hipoalergenic. Dacă vrei sa cumperi un inel de logodna sau o verigheta, aurul alb este cea mai buna alegere, deoarece are mai multă valoare. Ambele metale sunt relativ pure, dar fiecare dintre ele are elemente adaugate care le face mai puternice.

Ziarul de Romania: Care a fost ultimul cadou constand intr-o bijuterie de aur pe care ati primit-o?
Miruna: Prietenul meu mi-a cumparat o pereche de cercei superbi de la Alexia Bijou, le gasiti pagina de Facebook aici, de care sunt foarte incantata. De cand am acea pereche am reusit sa o asortez cu aproape toate hainele din garderoba atat de faini sunt plus ca imi place si felul cum sunt lucrati. Imi place atentia la detalii cu care au fost fabricati acesti cercei.

Ziarul de Romania: Care a fost ultimul cadou facut?
Miruna: Tot de pe siteul mentionat mai sus am facut un cadou fetitei cumnatei mele o pereche de cercei pentru copii. La fel sunt din aur si sunt superbi. Efectiv cumnata mea ii adora, fetita este prea mica ca sa isi dea cu pararea, are doar 1 anisor, insa cand va creste mare sunt sigura ca ii va aprecia enorm de mult.

Ziarul de Romania: Ce recomandati celor care doresc sa isi cumpere o bijuterie din aur sau din argint?
Miruna: Sa comande cu incredere de pe magazinul Alexia Bijou, sunt poate cele mai bune produse de pe piata. Eu de cand am gasit acest magazin numai de la ei am cumparat si sunt foarte multumita referitor la calitate, pret si livrare. M-a scutit efectiv de un drum prin oras pentru a cauta bijuteria ce mi se potriveste. Asta este un foarte mare avantaj sa primesti direct la usa produsul dorit. Deasemenea sa urmareasca acest magazin si pe Instagram deoarece au niste poze de prezentare superbe.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.