De unde cumperi cele mai bune huse telefoane

Asa cum spune si titlul acestui articol „De unde cumperi cele mai bune huse telefoane” astazi vom discuta despre metodele de protectie a telefoanelor mobile. Avantajele unei huse pentru telefon sunt variate, iti protejeaza telefonul atunci cand il scapi de la distante pe suprafete tari cum ar fi podele sau ciment, protejeaza telefonul de zgarieturi ale carcasei sau a ecranului. Cu totii stim cat de scumpe sunt telefoanele mobile iar reparatiile sunt destul de costisitoare ca pret. De exemplu un display pentru un iPhone poate sa ajunga si la peste 800 lei intr-un service de reparatii telefoane mobile. De aceea este mai bine sa previi o eventuala gaura in bugetul familiei printr-o husa de telefon de calitate superioara.

Astazi stam de vorba cu doamna Irina Matei, mama a doi copii in varsta de 3 si respectiv 5 ani, doamna Matei locuieste in Craiova si a dorit sa ne impartaseasca din experienta dansei cu telefoanele si copii care cand pun mana pe ceva poti sa fii sigur ca scapa din mana.

Ziarul de Romania: Doamna Irina, cat de importanta este o husa de telefon pentru dvs.?
Irina Matei: Pentru mine o husa de telefon de calitate este vitala deoarece cei doi copii ai mei sunt foarte activi si le place sa scape absolut orice obiect le iese in cale. Am avut grija ca in casa sa nu aiba acces la lucruri precum vaze, obiecte ascutite, cani sau alte obiecte decorative ce ar putea sa-i raneasca. Ba chiar am asigurat si usile sertarelor din bucatarie ori din dormitor unde ne tinem pastielle. Copii sunt foarte curiosi, le place sa atinga sau sa traga orice obiect le iese in cale la fel si telefonele. Sunt atrasi de aceste dispozitive deoarece ecranele stralucesc, vad ceva care ii face foarte curiosi.

Ziarul de Romania: Va permiteti o reparatie a unui telefon in service?
Irina Matei: Nu. Adica avem un buget separat pentru situatii neprevazute insa pentru telefonul meu un ecran, de exemplu, poate depasi chiar si 600 lei. Iar un ecran ca cel al telefonului sotului meu poate depasi si 900 lei. Am testat asta pe pielea noastra cand nu am fost atenti si a trebuit sa ne cumparam huse de telefon de cea mai buna calitate. Noi suntem utilizatori de iPhone, atat eu cat si sotul meu.
Am avut in trecut foarte multe modele de huse, toate arata foarte bine insa cand vine vorba de testul rezistentei nu sunt atat de sigure pe cum par. De aceea noi cumparam de un singur magazin specializat in comercializarea huselor de telefon. A trebuit sa trecem prin mai multe modele de huse de telefoane pana sa ne hotaram sa cumparam de la respectivul magazin. Cand spun ca nu mi-as permite o reparatie a telefonului in service o spun si prin prisma faptului ca de acei bani putem cumpara copiilor ceva sau investi in casa ori fara telefon noi nu putem sta si stiti cum este cand ajungi in service, pana ti se face comanda de ecran pentru telefon pana cand il repara dureaza iar pentru mine si sotul meu telefonul este vital, deoarece lucram intr-un domeniu unde telefonul este foarte important.

Ziarul de Romania: Care a fost ultima husa de telefon achizitioana de catre dvs si sotul dvs.?
Irina Matei: Atat eu cat si sotul avem iPhone 12 Pro Max astfel la capitolul huse pentru Iphone 12 Pro Max am cautat un materiale rezistent, insa nu prea voluminos ca si model. Ne plac husele rezistente dar finute in acelasi timp. De exemplu eu am ales husa Ringke air s iphone 13 pro max pink sand.

husa iphone

Deasemenea sotul detine si un telefon de serviciu, un iPhone 12. Ca si inginer in construcii, sotul meu are nevoie de cea mai rezistenta husa pentru iPhone 12 deoarece exista riscul ca telefonul sau fie afectat oricand. Astfel am preferat sa-i fac un cadou acum o luna o husa pentru telefonul de serviciu de o calitate foarte buna. Design cu două straturi, rezistent la socuri.

husa iphone 12

Pana acum sotul meu a scapat telefonul de doua ori insa nu s-a intamplat nimic. Telefonul a ramas intact drept dovada ca husa este foarte rezistenta, pentru toti citiorii ziarului de Romania va recomand cu cea mai mare incredere magazinul Marketbox. Si daca doriti sa aflati mai multe despre noul iPhone, cititi acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.