Mobilier de baie modern la cel mai avantajos pret

Mobilierul de baie este foarte important intr-o casa moderna si cum o casa moderna are nevoie de un mobilier modern, vom discuta astazi despre cum trebuie sa arate o baie moderna, ce trenduri au aparut in materie de oglinzi pentru baie si de unde se pot cumpara. Articolul de astazi il are ca si protagonist pe domnul Iulian Lupu, expert in amenajari interioare care ne va impartasi cate putin din sfaturile sale referitoare la cum trebuie sa arate un mobilier de baie modern.

Ziarul de Romania: Domnule Lupu, care este trendul in domeniul mobilierului de baie?
Iulian Lupu: Trendul din ultimul an referitor la mobilierul de baie este minimalist insa pe accent de functionabilitate. Se cauta modelele de dulapuri simple insa practice, care sa se potriveasca natural cu restul baii. Deasemenea se poarta acele oglinzi de baie cu led inclus. Sunt foarte utile si econome din punct de vedere al consumului de energie plus ca poti vedea foarte bine detaliile intr-o asemenea oglinda.

Ziarul de Romania: Ne puteti da un exemplu de mobilier de baie la care va referiti?
Iulian Lupu: Sigur ca da. O colectie care respecta acest trend este colectia Sole de la Savinidue. Aceasta colectie exceleaza prin eleganta si rafinament. Piesele de mobilier minimalistice sunt foarte practice, spatioase, simple si naturale ca si aspect. Spre exemplu in aceasta vara am recomandat clientilor mei aceasta colectie si s-au aratat foarte multumiti atat de mobilier cat si de felul cum s-a asezat in baie toate piesele. Oglinzile sunt mari, poti vedea foarte bine detaliile atunci cand te ingjijesti.

colectia sole

Dupa cum puteti observa in imaginea de mai sus, sertarul este foarte spatios cu toate ca mobilerul arata foarte minimal. Aceasta ofera un plus mai ales pentru familiile care doresc sa depoziteze diferite accesorii pentru baie in acel sertar. Se pot pune lejer cateva prosoape, efecte de infrumusetare, chiar si halate daca este nevoie.

chiuveta

Potrivirea este perfecta intre ceramica si culoarea capuccino lucios al sertarului spatios.

Coloană suspendata, reversibila, cu balamale metalice cu inchidere amortizata. Usa curbata in ton cu designului colectiei

Ziarul de Romania: Se pot alege si alte tipuri de oglinzi pentru aceasta colectie?
Iulian Lupu: Dupa cum vedeti in ultima imagine oglinda este diferita fata de cea din prima imagine. Deci, da se poate alege o oglinda diferita. Avantajul acestor oglinzi este ca sunt de mai multe tipuri de ex: oglinda reversibila, oglinda panoramica. Aceste oglinzi vin cu becuri led pentru o economie de energie. Materialele sunt foarte durabile si de cea mai buna calitate. Va recomand sa vizitati si pagina de Facebook Savinidue pentru inspiratie.

Veti fi impresionati de calitatea produselor oferite de catre Savinidue, mai ales daca va place stilul modern de mobilier de baie, eu am recomandat tuturor clientilor mei produsele de mobilier ale acestui magazin cu care colaborez de peste trei ani de zile ca si expert in desing interior. O baie ingrijita si cu mobilier corespunzator va ajuta sa va incepeti diminetile cu bine fiind primul loc din casa unde intrati in fiecare dimineata.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.