Preparate din carne proaspata livrate direct la usa ta

Pandemia de Coronavirus a deschis foarte multe oportunitati online pentru comerciantii mari sau mici. Daca inainte cu doi ani trebuia sa te deplasezi la magazin pentru cumparaturile zilnice, acum poti pur si simplu prin cateva clickuri sa comanzi absolut tot ce ai nevoie de pe internet. De la alimente la tot felul de produse pentru uz casnic si nu numai. Astazi vom discuta cu Simona, mama a trei copii si care locuieste in Cluj-Napoca.

Simona are 36 de ani, locuieste in Cluj-Napoca de cand s-a nascut, a urmat cursurile universitatii Babeș-Bolyai iar in acest moment lucreaza ca si consultant financiar pentru o multinationala. Subiectul dezbatut este felul cum a gestionat atat munca cat si viata de familie in timpul lock-downu-ului si nu numai.

Ziarul de Romania: Simona, povesteste-ne pe scurt cum a fost in familia ta debutul pandemiei de Coronavirus?
Simona, consultant financiar: Pentru noi a venit ca un soc pur si simplu din prisma faptului ca sunt si parinte. Va puteti imagina ca mi-am dat seama imediat ca scoala online nu va functiona pentru cei mici si asa a fost. Copii mei, o fetita si doi baieti, sunt dupa cum urmeaza, baietelul in clasa a 5-a iar cele doua fete in clasa a 6-a si a 7-a. Pe langa ca le-au lipsit foarte mult interactiunea cu colegii de clasa si asta s-a vazut si din comportamentul lor, le-a lipsit si acea libertate care o aveau dupa teme, de exemplul mersul in parc. Un alt stres in plus a fost cel cu sotul deoarece el lucreaza in sistemul medical. La inceput chiar imi venea sa-i spun sa isi dea demisia, dar stiu cat de mult inseamna pentru el meseria pe care o practica.

Ziarul de Romania: Cum a fost cu serviciul?
Simona, consultant financiar: Am lucrat o perioada la birou insa cand s-a vazut ca nu se mai poate, firma si-a mutat activitatea in mediul online. A fost un pas foarte important pentru noi, sincer nu prea eram pregatita sa lucrez de acasa, a trebuit sa imi amenajez o camera unde mi-am facut un mini-birou de unde lucrez si acum. Sotul, din pacate a trebuit si trebuie sa mearga la servici ca de obicei.

Ziarul de Romania: S-a schimbat ceva in comportamentul familiei referitor la modul de a face cumparaturi?
Simona, consultant financiar: Absolut! Daca la inceputul pandemiei nu toate afacerile trecusera pe vanzari online in timp au inceput sa apara tot felul de magazine care livrau la domiciliu, pana si micii producatori de la tara, asa cum se pricep ei au incept sa foloseasca internetul pentru a-si vinde marfa. Fiecare cum a putut incat sa-si poata tine afacerile in picioare. Pentru mine lucrul asta a fost ceva benefic, m-a salvat in primul rand de contactul cu lumea desi sunt o fire foarte sociabila, in perioade cum este aceasta mai bine pentru familie sa pastrezi distanta. In al doilea rand timpul, am economisit foarte mult timp cu umblatul dupa diverse cumparaturi. Acum cu un singur click pot sa-mi cumpar ingrediente pentru o cina. De exemplu am gasit acest site cu preparate din carne proaspata care livreaza direct la usa. Carmangeria Moldovan livreaza in Cluj-Napoca, Apahida, Baciu, Floreşti, Chinteni, Dezmir, Jucu. Mai precis acopera o parte importanta din judet si mai ales zona unde noi locuim, in Floresti. Adresa carmangeriei I.L Caragiale nr.16, Sânnicoara, Apahida, Cluj email delivery@cmdn.ro, telefon 0747051900.

Produsele mele preferate de pe siteul Carmangeria Moldovan sunt pulpele de pui proaspete si gulasul de manzat. Sunt mereu proaspete si de cea mai buna calitate, nu am fost niciodata dezamagita de calitate. Sotul meu este un mare amator de gulas, ii place foarte mult si in general ii gatesc cand este liber reteta lui preferata. Copii sunt inebuniti dupa pulpele de pui la cuptor cu legume, asa ca pentru ei cumpar mereu de la Carmangeria Moldovan. Recomand cu cea mai mare incredere clujenilor aceasta carmangerie mai ales ca este o afacere locala ce merita sustinuta. Mai ales in momentele de criza prin care trecem noi trebuie sa ne sustinem cum putem producatorii locali.

gulas

pulpe de pui

Pe langa produsele proaspete puteti gasi si o gama variata de mezeluri, eu le cumpar destul de des pentru ca pregatesc pachetul sotului cu ele si mai servesc si copii la masa de dimineata. Intotdeauna am incredere in preparatele de carne facute de producatorii locali, nu cumpar nimic din export cand vine vorba de mezeluri iar aceasta carmangerie nu m-a dezamagit niciodata cand a fost vorba de calitatea produselor. Livrare se face in timp util, personalul dedicat livrarii este ireprosabil, curat, organizat, politicos. Sunt foarte multumita si chiar vreau sa vad si mai multe afaceri urmand modelul acestei carmangerii.

Increderea clientului conteaza cel mai mult plus calitatea produselor comercializate, mai ales pentru mine ca si mama a trei copii unde calitatea mancarii este atent cantarita.

Va doresc tot binele din lume si spor la cumparaturi!

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.