Veioze si lampi de birou pentru cei care lucreaza de acasa

Pandemia a fortat foarte multe persoane sa lucreze de acasa pentru a preveni raspandirea virusului insa nu toate persoanele ce lucreazaz de acasa erau foarte pregatite pentru asta. Aici ne referim la logistica de acasa fata de cea oferita de un birou echipat profesionist. Conform unui studiu realizat pe un esantion de 20.000 de persoane din Romania care lucreaza de acasa rezultatele au fost impartite. Mai multi angajati se simt mult mai productivi lucrand de acasa. Se simt mult mai in largul lor mai ales ca au familia alaturi, pot face si alte treburi domestice dar sa si lucreze.

Astazi vom discuta cu Mihaela, o angajata in domeniul IT. Lucreaza de acasa din a doua luna a pandemiei si nu vede inca sanse sa se intoarca la birou. Mihaela are 30 de ani, locuieste in Ploiesti si de mai bine de un an lucreaza de acasa. Pentru Mihaela lucrul de acasa s-a potrivit perfect deoarece este si proaspata mamica a unei fetite.

Ziarul de Romania: Mihaela, poti sa ne povestesti cum a fost la inceput cu lucratul de acasa?
Mihaela, angajata IT: Pentru mine a picat ca o veste minunata, eu deja eram insarcinata in doua saptamani deja si povestea asta cu pandemia m-a cam speriat putin. Plus ca in fosta locuinta unde locuiam cu chirie nici nu avea o camera amenajata pentru un birou in adevaratul sens al cuvantului.

Ziarul de Romania: Sotul lucreaza de acasa?
Mihaela, angajata IT: Nu, el este sofer de TIR, a lucrat pana sa raman insarcinata ca sofer de TIR in Comunitatea Europeana. Imediat ce a auzit vestea ca am ramas insarcinata a si venit acasa, defapt s-a transferat ca sofer in tara. Urmatorul pas a fost sa ne gasim un loc mai spatios mai ales ca urma sa vina si copilul pe lume. Astfel ca am incept sa ne cautam un loc cat mai comod si mai spatios pentru noi si pentru copil.

Nu a fost usor, noi am cautat un loc al nostru fix in perioada in care orasul era in scenariul rosu, a fost foarte greu pentru noi sa ne deplasam, eram si foarte sceptici in ceea ce priveste siguranta noastra din punct de vedere al sanatatii. Dar pana la urma totul a fost in regula atat pentru noi cat si pentru copil. Revenind la lucrul de acasa, sa stiti ca pentru mine a fost cel mai bun lucru care se putea intampla. Pacat ca firma la care lucrez nu a luat o asemenea decizie inainte de pandemie, imi pare rau ca avem o pandemie acum si ca doar asa a fost posibil ca angajatii sa lucreze de acasa.

Am fost nevoita sa-mi aranjez un spatiu de lucru unde sa pot lucra linistita si am reusit sa-mi improvizez un birou in noua casa cat sa fiu perfect multumita. Mi-am achizitionat cele necesare de pe internet de exemplu am gasit acest site cu veioze si lampi de birou de unde mi-am cumparat doua veioze superbe la preturi super accesibile, un adevarat chilipir. Haideti sa va si arat despre ce vorbesc.

veioza de birou

O veioza lucrata manual care mi-a placut enorm de mult si s-a potrivit perfect cu mobilierul din camera unde mi-am improvizat biroul pentru munca de acasa. Deasemenea am achizitionat si aceasta veioza superba tot pentru birou.

veioza pentru lucru de acasa

Aceasta veioza este lucrata manual, confectionata din alama masiva, la fel se potriveste perfect cu decorul din camera de lucru. Imi place foarte mult ca este foarte stilata, finuta ca sa zic asa. Un magazin excelent din punctul meu de vedere ce poate fi gasit la urmatoarele coordonate:

eOrion, Baia Mare, Bd. Bucuresti 108, telefon: 0262 218357, 0262 277896, 0744 626201, fax: 0262 218357, 0262 277896

Luni – Vineri: 7-18, Sambătă: 8-13, info@eorion.ro. 0744.33.14.14. Facebook eOrion

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.