Mi-am cumparat sosete scurte barbati si acum vreau sa merg la sala

Dupa cum bine stiti, ziua de duminica este rezervata scrisorilor din partea cititorilor. Astfel siteul de stiri online ziarulderomania.ro doreste sa ofere vizibilitate cititorilor fideli si nu numai. Posta de Duminica este modul in care comunitatea isi exprima punctul de vedere pe o platforma libera cum este ,de exemplu, acest ziar.

Astazi vom publica scrisoarea trimisa prin posta redactiei a domunului Burlacu Daniel. Domnul Burlacu Daniel locuieste in comuna Costesti din judetul Vrancea. Are 42 de ani si de meserie este instalator. Familist, cu doi copii si sotia educatoare la scoala comunei, domnul Daniel Burlacu ne explica despre cum a descoperit ca sanatatea este mai buna decat toate, asa ca a hotarat sa faca miscare mai multa, dar si despre importanta unui echipament sportiv advecvat. Iata scrisoarea domnului Burlacu Daniel.

Am onoarea sa salut toti cititorii ziarului de Romania, va urmaresc de foarte multa vreme, citesc cu drag in fiecare zi de duminica scrisorile publicate de catre ceilalti membrii ai comunitatii ziarului de Romania. Cu totii stim cat de important este sportul pentru sanatate si psihic insa eu nu i-am acordat niciodata atat de mult interes pe cat ar fi trebuit.

La inceputul pandemiei am fost fortat prin prisma locului de munca sa imi opresc orice activitate, astfel am stat in casa o perioada de peste trei luni fara sa fac pic de activitate fizica. Ca si instalator, inainte de pandemie, mergeam la oameni acasa de foarte multe ori mergand pe jos sau mai ridicam o teava ori o unealta si astfel puteam spune ca faceam si activitate fizica dar s-ar putea spune.

Problemele de sanatate au inceput sa apara, de exemplu oboseam la urcarea scarilor, eu locuind la etajul 7 al unui bloc, m-am ingrasat subit iar regimul alimentar incepuse sa contina si foarte multe dulciuri. Fapt care m-a facut sa ma mobilizez si sa incep sa fac cat mai mult sport.

Primele dati am inceput cu niste exercitii de alergare usoara in parcul de langa unde locuiesc sau sa urc mai des scarile spre apartamentul unde locuiesc. Pe langa faptul ca oboseam mai rapid nici nu puteam sa ma odihnesc cum trebuie tot din lipsa activitatii fizice prelungite. Pentru cei ce citesc acest articol va recomand un echipament sportiv bun inclusiv sosetele conteaza cand te hotarasati sa te apuci de un sport. Sosetele sunt parte importanta din vestimentatia unui barbat fie ca face sport sau nu. Spre exemplu daca doriti sa faceti sport va trebuie o pereche de sosete scurte pe care sa le purtati in adidasi. Nu vreti sa mergeti in adidasi, pantaloni scurti si sosete pana la genunchi pentru ca nu sta bine. Pentru mine am gasit acest site cu sosete scurte barbati o multime de modele de sosete ce merg perfect la adidasi. Sunt coloarate, elegante si dau bine de tot cand le purtati, adica se simt excelent in picioare. Nu transpirati in primul rand. Materialele din care sunt confectionate aceste sosete sunt de o calitate deosebita.

Cel mai bun lucru la aceste sosete este ca sunt fabricate aici, la noi in Romania, in felul acesta sustin si producatorii locali pentru ca merita cel mai mult sa fie sustinuti. Perechile mele preferate sunt Sosetele din bumbac si elastan Romania.

sosete

Aceste sosete fabricate in Romania contin bumbac de cea mai buna calitate si sunt perfecte pentru adidasi si bineinteles pentru a practica sportul preferat.

O alta pereche de sosete pe care am achizitionat-o de la acelasi magazin si de care am fost si sunt foarte multumit este urmatoarea.

sosete

Sosetele din imaginea de sus sunt potrivite pentru perioada de primavara fiind mai subtiri. Bumbacul din care sunt fabricate este de cea mai buna calitate. Pentru o viata cat mai indelungata a sosetelor se recomanda urmarirea cu atentie a instructiunilor de spalare de pe eticheta si neaparat sa le intindeti inainte si dupa spalare pentru a capata forma initiala. Eu m-am impacat cel mai bine cu aceste sosete, sunt un mare fac al magazinului incat si eu si familia ne cumparam sosete doar de pe siteul Ciserom.

Daca doriti sa stiti unde se afla mai exact va las aici datele de contact:

CISEROM SA
Adresa: 515800 Sebes, jud. Alba, Str. Dorin Pavel nr. 78, Telefon +40 758 064386, +40 258 732785, 732116, 733287, email ciserom@ciserom.ro.

Toate acestea fiind zise va doresc spor la cumaraturi!

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.