Cum alegi cele mai bune parfumuri barbati

Astazi vom sta de vorba cu expertul in moda si stil, Lorain Radescu. Despre Lorain Radescu nu s-a auzit foarte mult in Romania insa peste hotare domnul Lorain este arhicunoscut ca si unul dintre cei mai prolifici creatori de moda aparuti in ultimii ani in zona de moda. A avut numeroase prezentari de moda in Statele Unite ale Americii, in orase precum Las Vegas, California sau Los Angeles. Nascut la Timisoara in anul 1980, Lorain Radescu a plecat peste hotare pentru studii. A urmat cursurile prestigioasei facultati Fashion School Italy unde a absolvit ca si designer vestimentar. Astazi vom discuta despre moda, parfumuri, sfaturi pentru barbatii care vor sa arate elegant si nu numai.

Ziarul de Romania: Domnule Radescu, va multumim pentru timpul dvs. ne puteti spune ceva despre cine este Lorain Radescu?
Lorain Radescu: M-am nascut in Timisoara, parintii mei sunt cadre didactice, tatal meu si-a dorit ca eu sa termin o facultate tehnica insa mereu am avut aceasta inclinatie catre moda, catre vestimentatie. Cu toate ca in Timisoara am ales, dupa insistentele tatalui meu, sa merg la o facultate tehnica am renunat la sfarsitul primului an.

Ziarul de Romania: Cum au reactionat atunci parintii?
Lorain Radescu: Va dati seama ca tatalui meu nu i-a picat bine faptul ca am renuntat la facultate, a fost dezamagit insa pe parcurs s-a impacat cu gandul. Eu am plecat in Italia imediat dupa ce am renunatat la facultate unde am lucrat ca si ucenic pentru diversi creatori de moda. Ulterior am urmat cursurile facultatii Fashion School Italy (nr. Scoala de Moda Italia). Dupa absolvire am plecat pentru o scurta perioada in Franta unde am lucrat pentru parfumieri cunoscuti. Am avut si aceasta placere de a intelege lumea parfumurilor pe langa cea a modei.

Ziarul de Romania: Ce parfumuri barbati preferati cel mai mult si de ce?
Lorain Radescu: Imi este foarte greu sa recomand insa va pot enumera doar trei care imi vin in minte si care m-au marcat intr-um mod pozitiv:

Apa de toaleta Cote d’Azur Joey cu note de varf piper negru si note de mijloc: ylang-ylang Note de baza: tonka, tamaie

apa de parfum

Apa de toaleta Revers Yun Succes With

lotus parfum

Acest parfum este unul deosebit, mirosul sau imbietor te face sa te gandesti la un mic paradis indeparatat pe o insula exotica. Sunt niste parfumuri foarte bune, persistente, mirosul lor dureaza foarte mult. Le recomand cu mare incredere mai ales ca mie nu imi lipsesc niciodata. Chiar si cand plec in calatorii peste hotare le iau cu mine, sunt nelipsite din bagajul meu de calatorii.

Cand sunt in vizita in tara eu comand aceste parfumuri de pe siteul mycosmetics.ro si tin sa mentionez ca in cazul in care sunteti proprietarul unui magazin si sunteti interesat de colaboare cu cei de la mycosmetics nu ezitati sa ii contactati.

Ziarul de Romania: Ne puteti spune care a fost prima prezentare de moda a dvs.?
Lorain Radescu: Prima prezentare a fost in Italia, pentru mine a fost un moment foarte solicitant din viata mea. Stiam cum se organizeaza o prezentare de moda dar prin prisma faptului ca sunt o fire foarte critica m-am autopedepsit intr-un fel, ca sa zic asa. Insa prezentarea a fost un real succes. Nici nu ma asteptam, eu chiar credeam ca va fi un fiasco total insa publicul a fost inebunit dupa articolele vestimentare prezentate pe podium. Imediat dupa prima prezentare au urmat altele tot in Italia ca apoi sa ajung pe podiumuri celebre din Statele Unite, Las Vegas fiind primul oras din State unde am avut prezentare. La fel un real succes si acolo, am primit foarte multe oferte de colaborare insa am decis ca toti banii castigati sa ii investesc intr-un atelier aflat intr-o zona rurala din Italia.

Acolo ma simt ca acasa, zona aceea este ca o muza pentru mine, creatiile mele se potrivesc perfect cu chintesenta zonei in care am decis sa-mi deschid atelierul. Momentan la atelier lucreaza 10 persoane si urmeaza sa ne extindem poate la anul viitor daca toate lucrurile vor merge bine. Eu chiar am sperante ca vom reusi sa ne extindem atat eu cat si partenerul meu cu care urmeaza sa ma casatoresc la anul viitor in vara. Toate bune si frumoase in viitor!

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.