Ce este un implant dentar rapid

Pentru astazi am pregatit un interviu inedit cu un o doamna ce a ales pentru sanatatea dintilor sai implantul dentar rapid. Veti vedea in cele ce urmeaza povestea doamnei Rodica Micu, cum a ajuns sa isi piarda dintii si cum si-a recapatat multumita tehnologiei medicale avansate.

Doamna Rodica are 45 de ani, locuieste in Bucuresti si in urma cu doi ani a suferit un tragic accident auto. In urma evenimentului neplacut, doamna Rodica, si-a pierdut 5 dinti. Acest lucru i-a afectat atat viata cat si sanatatea pana a ajuns la o clinica dentara de excelenta a doamnei doctor Lorelei Nassar.

Cunoscut si sub denumirea de implant cu incarcare imediata, implantul dentar rapid este o solutie comprimata intr-o singura sedinta. Acesta insemana ca in loc sa faci multiple vizite la clinica pentru mai multe proceduri pregatitoare, poti sa faci doar una singura si sa ai implantul inserat in cateva minute.

Ziarul de Romania: Buna ziua, doamna Rodica, ne puteti spune pe scurt despre accidentul in care ati fost implicata?
Rodica Micu: Imi amintesc acea seara ca si cum ar fi fost astazi, ma aflam cu sotul in masina, veneam dispre servici spre casa cand intr-o intersectie un sofer care nu s-a asigurat cum trebuie a intrat din plin in noi. In urma impactului eu am avut doua coaste fracturate, mana dreapta fracturata si mi-am pierdut 5 dinti de jos. Nu am realizat, din cauza socului suferit de gravitatea situatiei, probabil ca si adrenalina plus sperietura de la soc. Sotul meu a supravietuit doar cu o fractura la bratul stang si cateva vanatai serioase.

Ziarul de Romania: Ce s-a intamplat dupa aceea?
Rodica Micu: Tin minte ca a venit salvarea care ne-a trasportat la urgente. Eu eram aproape inconstienta, abia a doua zi am realizat ca imi pierdusem si o parte din dantura. Intr-adevar a fost si greseala mea ca nu am purtat centura de siguranta, sotul insa a purtat-o. Va dati seama ca a fost un soc pentru mine. Au fost luni in care chiar nu am putut sa ma privesc in oglinda, imi scazuse stima de sine, forma fetei, din cauza dintilor lipsa, parea mai imbatranita ca sa zic asa, aveam probleme si de vorbire plus factorul psihic, va dati seama ca nu a fost deloc usor.

Ziarul de Romania: Intr-adevar, de-a dreptul tragica situatie. Familia lorelei nassarv-a fost alaturi?
Rodica Micu: Da. Ma pot considera o norocoasa din aceasta privinta, familia si prietenii mi-au fost aproape. Sotul si-a revenit mult mai rapid si a avut grija de mine foarte mult in acea perioada. Chiar el mi-a recomandat cabinetul doamnei doctor Lorelei Nassar, stia de la niste rude ce au fost la dansa ca exista aceste implanturi dentare rapide ce se pun in doar 7 minute. Nu am putut decat sa ma bucur si sa fac o programare la doamna doctor Nassar pe Strada Puțul lui Zamfir 16, București +40 751 051 096, +40 314 257 954, contact@drnassar.ro. Las aceste date de contact pentru oricine doreste sa mearga la cabinetul dansei. Va spun cu mana pe inima ca este o profesionista desavarsita! Chiar am fost impresionata de modul de lucru al doamnei doctor. Felul in care se comporta cu pacientii, modul cum comunica nu pot sa am decat cuvinte de lauda pentru doamna doctor Lorelei Nassar. Nu mai vorbesc de faptul ca datorita dansei am reusit sa-mi castig increderea in sine, am putut sa ma privest iar in oglinda si cel mai important sa ma pot hrani cum trebuie. Deoarece din cauza danturii lipsa am avut si probleme cu stomacul o perioada. Nici nu stiti cat de importanti sunt dintii pentru intreg organismul nostru.

Ziarul de Romania: Autorul accidentului a fost pedepsit?
Rodica Micu: Sincer sa va spun nici nu mai stiu exact ce s-a intamplat cu soferul. Stiu ca era un tanar care consumare putin mai mult alcool. Stiu ca a fost luat cu salvarea ca si noi, era intr-o stare grava tot din cauza impactului, avea foarte mare viteza la acel moment. Imi pare rau si pentru el, copii din ziua de astazi sunt extrem de teribilisti si iresponsabili si mai ales la volan. Vedeti dvs. viata nu este ca in filme, unde poti sa bei cat vrei si sa conduci in oras cu sute de kilometri la ora. Cred ca justitia si-a spus cuvantul. Noi nu am depus nicio plangere, ne-am bucurat enorm ca am scapat cu viata dupa acest incident traumatizant. Va spuns sincer ca asta-i cel mai bun lucru care ni s-a putut intampla, faptul ca am scapat cu viata. Si as mai putea spune si faptul ca multumita doamnei Nassar mi-am recapatat si dantura poate chiar mai buna decat ceva pe care o aveam inainte. Sfatul meu pentru toti cei care au probleme cu dantura este sa mearga la doamna doctor Lorelei Nassar la clinica si sa se tratateze din timp. Preventia este mult mai buna decat tratamentul in absolut toate situatiile.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.