Avantajele unui aparat de aer conditionat Samsung

Atunci cand alegi un aparat de aer conditionat, iti doresti sa gasesti rapid un produs eficient, ieftin si de cea mai buna calitate. Ei bine, e bine sa tii cont si de faptul ca un produs de calitate si eficient va avea un cost mai ridicat, dar in timp va fi mult mai eficient decat un produs ieftin. Calitatea costa, dar orice investitie smart merita.

Asa se intampla si in cazul aparatelor de aer conditionat Samsung care sunt dotate cu cele mai noi tehnologii care ajuta la crearea unui mediu placut de locuit si aer proaspat la fiecare utilizare. Te poti racori rapid si simplu. Noile modele Samsung sunt echipate cu tehnologia WindFree ce permite racirea la interior fara curent de aer rece. Astfel se mentine constant un nivel confortabil de racoare fara sa te deranjeze curentul de aer rece care se disperseaza la interior.

Economiseste energie cu un aparat de aer conditionat Samsung

Consumul de energie face diferenta de cele mai multe ori atunci cand alegi un produs de calitate, premium, care vrei sa aiba si un randament maxim. Ei bine, modelele de la Samsung ofera calitate premium cu un consum de energie redus chiar si pana la 68%. Acest lucru este posibil datorita invertorului digital 8-Pole care consuma mult mai putina energie fata de modelele clasice de pe piata. Acest invertor functioneaza la capacitate maxima si reuseste sa reduca eficient consumul de energie oprindu-se cand in camera se obtine temperatura dorita de utilizator. De asemenea este mult mai silentios si are o durata de viata foarte mare.

Control rapid si eficient oriunde si oricand

De acum ai parte de control rapid Wi-Fi direct de pe telefonul mobil. Prin aplicatia Smart Home poti seta temperatura dorita pentru aparatul de aer conditionat oriunde si oricand. De asemenea poti vedea in timp real daca aparatul functioneaza si monitorizezi eficienta acestuia pentru a avea un consum redus de energie.

Creste calitatea si purifica aerul la fiecare utilizare

Modelele de aer conditionat disponibile pe site-ul Vollmax.ro folosesc filtre de particule care reusesc sa reduca chiar si praful ultra fin pana la 99%. Aparatele de aer conditionat Samsung folosesc un filtru PM2.5 ultra larg care capteaza aproape toate particulele de praf si alti alergeni pentru a reda in incapere aer proaspat si placut. Astfel se creaza un mediu de viata placut si confortabil. E bine de stiut faptul ca aceste filtre se curata usor si rapid.

Tehnologia Triple Protector Plus ofera mai multa siguranta in utilizare datorita capacitatii de functionare in cele mai dificile medii. Aceasta are un rol important la supraincarcare si foloseste un strat anticoroziv care poate suporta temperaturi extrem de mici sau mari.

Tags:

2 thoughts on “Avantajele unui aparat de aer conditionat Samsung

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.