Sunt acoperisurile metalice zgomotoase?

Acoperișurile metalice reprezintă o soluție de acoperiș robustă, silențioasă și eficientă din punct de vedere energetic. Cu toate acestea, ele sunt deseori greșit judecate ca fiind grele, predispuse la fulgere și în general zgomotoase. Mitul că acoperișurile metalice sunt zgomotoase este în special în detrimentul popularității lor în industria de acoperișuri și amenajări interioare. Fiecare proprietar visează sa aibe o casă liniștită. Pentru cei care trăiesc pe străzi aglomerate, având un acoperiș impermeabil la creșterea poluării fonice este extrem de important. Totuși, afirmația că acoperișurile metalice sunt mult mai zgomotoase decât acoperișul din membrana bituminoasa este în sine un mit.

Mitul acoperișurilor metalice tari

S-ar putea să vă surprindă că acoperișurile metalice sunt mult mai zgomotoase. De fapt, mulți își fac deducțiile privind acoperișurile metalice pe baza faptului că acoperișul este făcut din metal. Sunt șanse să-și imagineze legendarul hambar sau acoperiș al fermei, care face zgomot mare în ploaie torențială și grindină. Motivul pentru care acoperișurile metalice pot apărea ca un difuzor în timpuri anterioare este faptul că acestea au fost instalate direct peste grinzi și au fost ținute în loc de elemente de fixare expuse (o rețetă perfectă pentru zgomot). Cu toate acestea, această metodă de instalare a acoperișurilor metalice este mult depășită; zvonul că acoperișurile metalice sunt zgomotoase este doar o rămășiță a unui vechi concept.

Adevărul despre acoperișurile metalice in ploaie

Adevărul despre acoperișurile metalice este că acestea nu sunt mai zgomotoase în ploaie decât un acoperiș tradițional din tabla. Acest lucru se datorează faptului că acoperișul dvs. tipic metalic nu mai este instalat direct peste suprafața dvs. de acoperiș. Atunci când este instalat un acoperiș metalic, acesta este dotat cu o căptușeală puternică care se întinde între acoperișul metalic și suprafața existentă a acoperișului. Din acest motiv, acoperișurile metalice pot reduce în mod eficient zgomotele din ploaie, grindină, rafale de vânt și alte condiții meteorologice extreme mult mai bune decât alte materiale de acoperire.

Acoperișul metalic este acoperirea de vis

Acoperișurile metalice nu sunt zgomotoase. În realitate, ele pot fi mai silențioase decât șindrilele de asfalt tipice. Pe lângă faptul că servesc ca o mare linie de apărare împotriva poluării fonice, acoperișurile metalice sunt, de asemenea, eficiente din punct de vedere energetic și eco-friendly. Cunoscuți pentru valoarea puternică a reflectanței solare, acoperișurile metalice vă vor menține casa rece în zilele de vară, reflectând până la 40% din radiația solară. Nu se opresc aici, acoperișurile metalice sunt extrem de ecologice, deoarece sunt fabricate din materiale 100% reciclabile și sunt complet lipsite de toxine!

Deteriorarea este, de asemenea, de mică preocupare pentru proprietarii de case cu acoperișuri metalice. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt, de asemenea, mult mai durabile decât acoperișurile de șindrilă asfaltice, și ca urmare a durabilității lor, au tendința de a dura mult mai mult. Foarte râvnit pentru rezistența la foc, este obișnuit ca acoperișurile metalice să reziste pana la 100 de ani. Acoperișurile metalice sunt în mod clar acoperisul verde pentru toți proprietarii de case care sunt serioși în ceea ce privește soluțiile de acoperiș confortabile, rentabile și eficiente.

2 thoughts on “Sunt acoperisurile metalice zgomotoase?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.