De ce trebuie tinut cont cand cumparati anvelope noi

Ca orice lucru pe care il cumpărați, marca de calitate și numele producatorului pentru anvelope poate insemna o mare diferență în ceea ce privește costul. În mod obișnuit, cu cât este mai buna calitatea, cu atât vor costa mai mult anvelopele. Dar asta nu înseamnă că atunci când mergi la cumpărături pentru anvelope cu discount, singurele opțiuni sunt să obțineți anvelope de proastă calitate dacă doriți să salvați câțiva lei. Există mulți factori care intră în prețul anvelopelor, iar calitatea este doar una dintre ele.

Prin înțelegerea diferiților factori care influențează prețul anvelopelor, puteți evalua mai bine opțiunile pentru a obține anvelope bune care sunt, de asemenea, accesibile. Iată ce trebuie să știți despre ceea ce face diferenta intre anvelope ieftine și altele mai scumpe:

Durabilitate

Durabilitatea anvelopelor este unul dintre cei mai importanți factori pentru a determina dacă veți obține valoarea banilor. La urma urmei, anvelopele mai durabile vor dura mai mult, economisind astfel bani pe anvelope noi.

Durabilitatea este determinată de un număr de criterii. Dacă o anvelopă are cauciuc moale, aceasta va funcționa mai bine. Din nefericire pentru șoferi, aceasta înseamnă, de asemenea, că rularea se va reduce mai repede în timp. Anvelopele care au cauciuc mai dur vor dura mai mult.

Anvelopele care sunt întărite și care au pereți laterali rezistenți vor dura și mai mult. Acestea nu sunt caracteristicile pe care le puteți vedea pentru că suprafața de rulare acoperă cadrul oțelului. Va trebui să discutați cu persoana care vinde anvelope de iarna Goodyear  UG PERF despre construcția acesteia și să faceți o cercetare înainte de a vă face cumpărături.

Manipularea

Anvelopele de calitate mai buna se descurcă mai bine și pot conduce prețul. Cu toate acestea, manipularea nu este ceva la care doriți să faceți compromisuri pentru a salva cativa bani.

Cele mai bune anvelope vor îmbunătăți manevrarea mașinii. Ele vor mai bine pe drum, astfel incat masina sa nu-si piarda controlul la fel de usor, indiferent daca drumul este ud sau masina conduce la viteze mai mari. Pneurile vor fi, de asemenea, mai bune.

Cu o manevrabilitate mai buna, masina ta va fi mai sigura pe drum. Veți putea reacționa mai rapid la urgențe și veți putea evita obstacolele și veți opri rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.