Beneficiile educaționale pentru furnizarea de jucării copiilor

Copiii iubesc jucăriile. Dacă aveți vreo îndoială, duceti un copil într-un magazin de jucării. Probabil va găsi o serie de lucruri pe care simte că nu le poate trăi fără.

Jucăriile sunt mai mult decât distractive și interactive pentru copii. Cele mai multe jucării oferă cel puțin o oportunitate pentru copii să învețe.

Bebelușii și jucăriile

Bebelușii sunt dornici să învețe despre lumea din jurul lor și au multe de învățat. Fiecare nouă formă, culoare, textura, gust și sunet reprezintă o experiență de învățare pentru ei. Dându-i copilului jucării care sunt sigure și stimulative îi vor ajuta să-și descopere simțurile. Zdranganelele și jucăriile care fac muzică sunt favorite ale copiilor. Jucăriile cu culori contrastante sunt fascinante pentru copii și stimulează dezvoltarea lor. Pe măsură ce cresc, sugarii pot folosi jucăriile pentru a explora permanența obiectelor și relațiile dintre cauze și efecte. De asemenea, au nevoie de obiecte cum ar fi cuburi din lemn pentru a ii ajuta să-și construiască abilitățile motorii și coordonarea ochilor si a mâinilor.

Jucarii pentru copiii mici

Copiii se pot juca cu o varietate mai mare de jucarii decat au facut-o atunci cand au fost mai mici. S-ar putea să se bucure de unele dintre jucăriile pe care le-au folosit la joaca cu alti copii, și asta e bine. Aceleași cuburi cu care s-au jucat cu un an sau doi în urmă le pot oferi oportunități educaționale noi și diferite, pe măsură ce cunoștințele lor se extind. Dar, de asemenea, au nevoie de jucării care sunt concepute cu copiii vârstei lor în minte. Formatoarele de sortare sunt minunate pentru copiii mici. Ei îi învață cum să potrivească articole similare și oferă părinților posibilitatea de a ii învăța numele formelor. Lego blocurile oferă o oportunitate de a afla mai multe despre culori și simetrie în timp ce își dezvoltă abilitățile motorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.