De ce sa consumam carne de pui

In ultimul timp auzim ca exista anumite persoane care spun ca a consuma carne, de orice fel, este un obicei nesanatos. Este un lucru total neadevarat! Carnea, in cantitati moderate, are beneficiile ei, cu atat mai mult cu cat suntem omnivori si nu ierbivori. De exemplu, daca consumi carne de pasare preparata corespunzator si consumata cu moderatie, sanatatea ta va avea doar de castigat. Prin carnea de pui poti preveni si trata anemia, poti sustine sanatatea psihicului, poti proteja vederea, poti sustine celulele si tesuturile corpului, vei imbunatati sistemul imunitar si multe altele.

Carnea de pui este consumata pe tot globul si nutritionistii ne recomanda sa o mancam cel putin de 2-3 ori pe saptamana pentru a beneficia de numeroasele vitamine si minerale pe care le contine. Aceste pasari au fost domesticite pe langa casele oamenilor de sute de ani, iar atunci cand cererea a crescut, au aparut fermele de pui. Aproape orice bucatarie din lume are mancare de pui in meniul sau.

Este considerata a fi delicioasa si reprezinta o sursa imbatabila de proteine. Nutritionistii spun ca aceasta carne este benefica chiar si pentru persoanele care au un nivel de colesterol ridicat sau pentru cei cu tensiune ridicata, deoarece elementele nutritionale ale acestei carni pot sa ajute la imbunatatirea acestor probleme.

Carnea de pui se poate combina cu orez, cartofi, supa etc. si poate sa devina o optiune sanatoasa pentru persoanele cu obezitate sau care fac mult fitness, datorita numarului minim de calorii. Asta deoarece carnea de pui fara os poate fi adaugata in salate sau pieptul de pui poate fi consumat cu legume fierte, obtinand astfel o masa gustoasa si foarte sanatoasa. De asemenea, copiilor le este recomandata carnea de pui pentru elementele vitale pe care le contine. Iata cateva dintre ele: Calciu, Acid Folic, Fier, Magneziu, Niacina, Proteine, Fosfor, Potasiu, Sodiu, Vitamina A, Vitamina B12, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina E, Vitamina K, Zinc. Din cate vedem, este o sursa de elemente nutritive extraordinara.

Pentru ca stim ca si tu doresti carne de pui, dar in acelasi timp vrei ceva de calitate, iti recomandam Deliciosul de Vaslui. Este vorba despre carne de pui de la firma Safir, cunoscuta romanilor inca din 1991.

Pentru ca cei de la Safir au inteles cat de importanta este carnea de pui in viata romanilor, precum si faptul ca oamenii isi doresc prospetime si un gust delicios, au incercat sa fie mereu cu un pas inaintea celorlalti crescatori.

Astfel, Grupul de firme Safir detine abatoare, ferme si fabrica de fainuri proteice si de nutreturi combinate. O echipa de profesionisti munceste de zor pentru ca pe masa ta sa ajunga in fiecare zi carne proaspata si sanatoasa.

Mai mult, pentru ca oamenii sa fie informati despre cat de buna si sanatoasa este aceasta carne, a fost lansata campania “Limpede ca buna ziua”. Noul ambalaj al Deliciosului de Vaslui este transparent, asa si campania este una cat se poate de transparenta. De asemenea, exista si un concurs pentru a incuraja consumatorii sa fie transparenti si sa intrebe tot ceea ce isi doresc sa stie despre carnea de pui, despre informatiile afisate pe noul ambalaj Deliciosul de Vaslui si orice alta curiozitate legată de delicioasa carne.

Intra si tu pe site-ul safir.ro si afla mai multe. Si nu uita: cumpara carne de pui pentru o viata sanatoasa!

De ce sa consumam carnea de pui, marca Deliciosul de Vaslui? Deoarece aceasta contine elementele vitale de care organismul nostru are nevoie!

2 thoughts on “De ce sa consumam carne de pui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.