Extensiile Zen imita foarte bine parul natural

Extensiile  de pe extensiizen.ro sunt compuse din par virgin 100% produs de la donatori. Acestea se bucura de o mare popularitate pe piata fiind extrem de rezistente si impresioneaza printr-un aspect foarte sanatos. Stilistii de la salonul Zen te ajuta sa alegi extensiile de par potrivite pentru tine, pentru a fi sigura ca ai facut optiunea corecta. Toate modelele sunt avantajoase insa se remarca si prin anumite inconveniente.

Spre exemplu, cele clip on se monteaza cel mai repede, insa nu sunt potrivite pentru parul scurt si rar, extensiile tape-on se pot aplica pe parul scurt si  rar fara a fi vizibile insa aplicarea dureaza in jur de o jumatate de ora. Acestea rezista foarte bine sinsa daca nu le montezi la un salon specializat, risti sa iti alunece. Vestea buna despre extensiile cu cheratina naturala este ca acestea sunt potrivite pentru toate tipurile de par. Se aplica la cald si dureaza aproximativ 60 minute insa trebuie aplicate la salon.

Evitati sa cumparati extensii care in loc de cheratina naturala au silicon, deoarece acesta este daunator parului. Tineti cont de toate aceste sfaturi inainte sa va achizitionati extensiile Zen deoarece trebuie sa stiti cate ceva despre fiecare in parte pentru a putea face alegerea adecvata in functie de tipul si lungimea parului.

Cele mai bune extensii de par le puteti cumpara acum de la Zen chiar prin intermediul site-ului online. Aici veti gasi o oferta variata de extensii din par natural si sunteti asteptati la salon unde hairstylisti profesionisti pot monta orice tip de extensie doriti.

Nenumarate celelebritati aleg suvite lungi, pentru ca vor sa fir cat mai sexy si sa aiba parul lung pana la mijloc. Insa si tu poti face o schimbare radicala in viata ta trecand de la un par mediu mai rar la unul lung si extrem de des, cu ajutorul extensiilor de par de la Zen. Nu ezitat sa va folositi de acest procedeu de infrumusetare pentru a obtine dublu volum sau pentru a adauga suvite de alta culoare. Rasfatati-va pentru ca meritati si nu mai pierdeti timpul asteptand o perioada lunga de timp sa va creasca parul cand puteti rezolva aceasta problema chiar acum.

Extensiile de par va pun in valoare stilul propriu si va contureaza personalitatea. De fapt coafura pe care o aveti reprezinta imaginea proprie astfel ca oricand vrei sa iti schimbi lookul trebuie sa iei in considerare aceasta varianta deosebit de utila.

In special, daca ai parul rar sau scurt nu este nimic ce te poate ajuta decat folosirea extensiilor de par care pot reda imediat frumusetea parului tau. Se stie deja ca un par frumos si matasos contribuie in mod eficient la infrumusetarea aspectului. Nu uitati ca extensiile de par natural de la Zen reprezinta cea mai profesionista solutie pentru fi in trend si a va bucura de un stil modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.