Extensii Craiova- de-a dreptul incantatoare

Daca ati ajuns la magazinul de extensii Craiova inseamna ca va doriti produse de calitate la preturi echitabile. La Zen Styling gasiti servicii inedite care sunt special create pentru a pune frumusetea la loc de cinste. Produsele noastre sunt menite sa aduca multumirea clientilor celor mai pretentiosi pentru ca vrem sa fim recunoscuti la adevarata valoare la nivel national.

Suntem o echipa ambitioasa cu o vasta experienta in domeniul extensiilor, care va pot indeplini dorintele cele mai aprige ale clientilor. Indiferent daca optati pentru extensii clip-on, extensii cusute, extensii tape-in sau extensii cheratina aveti certitudinea ca toate sunt extensii de cea mai buna calitate, realizate din par 100% natural. Extensiile noastre sunt disponibile in mai multe culori si lungimi, ceea ce ne face sa ocupam un loc de cinste in preferintele dumneavoastra. Specialistii de la salon sunt mereu la curent cu tot ceea ce este nou in materie de extensii de par si au capacitatea deplina de a va indeplini toate dorintele.

          Acum este momentul sa va puneti extensii in acest salon din Craiova de la o echipa de specialist  , care pun calitatea pe primul plan. Si pentru ca suntem mereu orientati catre dorintele clientului, ne dorim sa va multumim pe deplin si sa va facem sa reveniti cu placere de fiecare data. Daca doriti sa aveti un par lung si matasos nu mai trebuie decat sa apelati cu incredere la serviciile noastre si sa va bucurati de rezultatele obtinute pe termen indelungat de timp. Pentru noi multumirea si satisfacerea dorintelor clientilor nostri ocupa un loc primordial, de aceea ii tratam cu maxima consideratie si respect.

Ne dorim sa ne detasam remarcabil fata de alte companii similare si sa incercam sa ne depasim limitele. Speram sa va bucurati de produsele oferite si sa va indepliniti visul in materie de frumusete. Aici gasiti cele mai moderne extensii Craiova, confectionate din par 100% natural, care  se pot vopsi, coafa cu ondulatorul, cu placa si folosi cu succes pentru mult timp. In general, extensiile sunt alcatuite din benzi de par de care sunt atasate mici clame, care nu se vad deloc, daca acestea sunt pozitionate corect de catre specialistii de la salon.

Clipsurile au o mica banda de silicon ce impiedica alunecarea extensiilor si ii confera un aspect incantator. Aceste extensii nu va afecteaza in nici un fel  parul astfel incat va poate creste ferm si sanatos. Se ataseaza cu mare grija la detalii si vestea cea buna este ca nu necesita ingrijiri speciale si sunt foarte avantajoase ca pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.