Cum alegem camasile pentru barbati?

Bună seara, dragii mei cititori. V-am lipsit? Pentru că de curând am reușit să am mai mult timp liber v-am pregătit o serie de articole foarte interesante. Astăzi mi-am propus să vă povestesc despre camasi barbati și despre modul în care le putem alege. Știu că la prima vedere pare un lucru foarte simplu să alegi o cămașă, dar dacă ne dorim să arătăm perfect atunci trebuie să avem în vedere câteva criterii foarte importante.

1. Mărimea este foarte importantă

O cămașă nu trebuie să stea nici prea fix pe corp, dar nici să fie prea mare. Cămașa trebuie să ofere corpului posibilitatea de a respira și să ne lasă să ne mișcăm în voie. Tocmai de aceea înainte de a porni la cumpărături trebuie obligatoriu să ne măsurăm. Știu că atunci când mergem în magazin este simplu să alegem cămașa perfectă, dar dacă cumpărăm produsele online trebuie să avem în vedere toate criteriile.

2. Să alegem culoare în funcție de dorințele noastre

Observ tot mai mulți bărbați pe stradă care se îmbracă în anumite culori doar pentru a satisface dorințele soției/iubitei. Nu spun că acest lucru nu este frumos, dar totuși atunci când nu te simți bine în ținuta proaspăt aleasă de partenera ta acest lucru este vizibil și pentru cei din jur. Eu mereu am fost adeptul cămășilor simple, dar cu toate acestea nu pot să rezist tentației de a aprecia bărbații care aleg cămăși cu modele sau culori mai extravagante.

3. Asortează mereu cămașa la restul ținutei

Acest aspect este foarte important deoarece o cămașă aleasă greșit poate transforma întreaga ținută într-un dezastru. De exemplu dacă vrei să porți o cămașă colorată, atunci ar trebui să o asortezi la o pereche de pantaloni simplă. În felul acesta cămașa va ieși în evidență și există șansa ca ținuta să fie apreciată de cei din jur. Aveți grijă să nu încărcați foarte mult ținuta pentru că atunci veți atrage mai multe critici.

4. Alegeți ținuta și în funcție de sezonul în care o veți purta

Dacă înainte cămașa se purta în toate sezoanele acum există cămăși pentru aproape fiecare anotimp. De exemplu vara putem opta pentru cămăși cu mânecă scurtă, care ne vor ajuta să trecem cu bine peste perioadele foarte calde. În primăvară și toamnă putem apela la clasicele cămăși cu mânecă lungă, acum modelele rămânând desigur la alegerea noastră. Iarna în schimb putem apela la cămăși cu căptușeală în plus, acestea mi se par cea mai bună invenție deoarece ne asigură că vom resimți mai puțin frigul de afară.

Acestea fiind spuse alegerea unei cămăși nu este un lucru simplu, dar nu este nici unul foarte greu. Tot ce avem de făcut este să ținem cont de ce ne dorim și de cum vrem să construim ținuta. Voi de ce alte criterii țineți cont atunci când vă alegeți cămășile?

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.