Produse profesioniste Tork

Produsele de curatare, igienizare si dezinfectare de pe piata sunt din ce mai multe. La TV sau pe retelele de socializare suntem asaltati de reclame la cele mai bune sapunuri, cei mai eficienti detergenti sau hartia igienica cea mai moale si parfumata. Insa, nu tot timpul trebuie sa ne luam dupa reclamele colorate si feerice pe care le vedem. Ajungem, adesea, sa platim doar numele firmei si nu calitatea produsului in sine. Desigur, sunt multe astfel de produse care chiar sunt bune. Insa, pentru o dezinfectare, igienizare si curatare mai buna este recomandat sa folosim produse profesioniste ce nu se gasesc in mall-ul de la marginea orasului. Asadar, pe site-ul Sanito.ro se pot gasi produse extrem de bune pentru curatare si nu numai.

Unul din brand-urile cele maiapreciate pe plan international de catre utilizatorii din domeniul sanitar,alimentar si industrial este Tork. Tork distribuie in toata lumea produse de ocalitate inalta, cu proprietati ideale pentru o igienizare cat mai buna. Deexemplu, avem dezinfectanti maini Tork,precum Gelul Dezinfectant Alcoholgel Premium 1 L Tork. Acest gel dezinfectantse foloseste pentru curatarea mainilor. Fata de spalarea traditionala a mainilorcu sapun, apa si un prosop de hartie, cei care vor folosi Tork PremiumAlcoholgelvor observa ca aceasta solutie este chiar mai eficienta pentru igiena mainilor. Alcoholgelcontine glicerina si betaina pentru imbunatatirea si ingrijirea pielii, atuncicand mainile sunt frecvent frecate cu gel de alcool. Este recomandat inspecial pentru cei care lucreaza indomeniul alimentar. De asemenea, putetifolosi acest gel dezinfectant si in cazul in care nu va puteti spala pe mainiin codnitii normale. Gelul igienizeaza si dezinfecteaza rapid mainile, faraapa. Cu acest gel 99,9% din bacterii sunt eliminate. 

De asemenea, aici se mai gasesc si alteproduse igienice Tork precum detergenti speciali si sapunuri lichide cu o raza de actiune impotriva murdariei si a bacteriilor. Sapunurile au o textura cremoasa si un parfum fin si discret. Ele nu usuca pielea si curata in profunzime. De asemenea, de la magazinul Sanito.ro mai puteti achizitiona produse din hartie Tork. Sunt disponibile pe site-ul magazinului online role de hartie igienica, prosoape de hartie pliate, role de prosoape hartie, role de hartie industriala, servetele de masa, servetele faciale, role medicale, prosoape de coafor si fete de masa de hartie. Toate aceastea sunt de o calitate exceptionala, rezistente la umezeala, fiind ideale pentru tot felul de domenii in care sunt necesare astfel de obiecte din hartie pentru o folosire unica.          De asemenea, puteti achizitiona, tot de la acest magazin online, dispensere pentru utilizarea rolelor de hartie sau dozatoare speciale pentru sapunuri si dezinfectanti. Sanito.ro este un magazin cu o experienta de peste 13 ani si a colaborat cu foarte multe companii, firme, institutii si spitale din Romania, toti apreciind calitatea exceptionala a acestor produse. Livrarea se face rapid, direct la sediul firmei. De asemenea, puteti achizitiona aceste produse si pentru uzul casnic daca doriti o curatenie si igienizare cat mai profunda. Sunt recomandate mai ales daca aveti copii si curatenia trebuie sa fie prioritara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.