Becurile economice iti reduc factura la energie electrica si iti ofera o lumina mai buna

Conform unor studii recente omul modern petrece foarte mult timp in interior, acolo unde lumina naturala nu ajunge in cantitatile necesare. In spatiile interioare singurele surse de lumina sunt becurile, corpurile de iluminat.

 

Indiferent ca e vorba de birouri sau de locuinte, in locul clasicelor becuri cu filament au fost montate becuri economice. Becurile economice au intensitati luminoase superioare, consum mic de energie electriac si diverse forme, spirala, stick, glob.

 

Nu trebuie sa confundam becurile economice cu alte tipuri de becuri. Ele se refera strict la LFC, lampa fluorescenta compacta, si dateaza de prin anii 1980. De la inceput becurile economice au fost gandite pentru a functiona cat mai bine si a genera costuri cat mai mici.

 

Becurile de la inceput erau doar pentru iluminat public, unde chiar aveai nevoie de economie de energie electrica. Din punct de vedere al alcatuirii interne aceste becuri economice au argon, mercur vapori si pudra fluorescenta cu sare de fosfor.

 

Cu ajutorul electrozilor se ionizeaza amestecul de gaze, apar razele ultraviolete, convertite mai apoi in lumina vizibila. Pe termen lung economiile facute sunt destul de mari, asta pentru ca avem lumina buna cu un consum redus de energie, un bec de 11W va produce lumina exact ca un bec de 60W clasic.

 

Deja la 20W un bec economic ofera lumina ca un bec clasic de 100W. Schimbarea becurilor economice se face doar dupa 6.000 de ore de functionare continua, caldura emisa e minima, formele lor permit montarea intr-o gama variata de locuri, chiar in cele mai inguste, greu accesibile.

 

Desi au pret destul de mare in comparatie cu alte tipuri de becuri, cele economice permit amortizeaza costurilor initiale foarte rapid. Cu becurile economice ai garantia ca vei avea o lumina potrivita pentru desfasurarea activitatilor, ochii nu sunt obositi de lumina, iluminatul camerelor este uniform si foarte eficient.

 

Becurile economice sunt disponibile la orice magazin de profil din online, au preturi bune si se comanda rapid, ceea ce le face si mai accesibile pentru toate tipurile de clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.