Clinica stomatologica din Cluj, un loc magic in care se restaureaza dantura

Toti ne dorim sa scapam de durerile de masele si sa avem un zambet perfect. Pofticiosi din fire, ne vine greu sa evitam sa muscam dintr-un mar sau dintr-un cartof prajit crocant fiindca stim ca avem probleme sau nu putem mesteca asa cum ar trebui din cauza disfunctiilor dentare.

Din experienta personala stiu ca teama de dentist exista si este intretinuta de multi oameni din jur, care au impresia ca stomatologia se practica la fel ca acum 10-20 de ani. In realitate, lucrurile au evoluat atat de mult, incat si copiii stau cuminti in scaun sa aiba dinti perfecti si nu se plang.

Durerea a fost eliminate acolo unde s-a putut si adusa la limita suportabilului in cazul interventiilor mai grele.

Cu toate acestea, sa fim onesti! Nu ne ducem la orice clinica stomatologica si la orice dentist, ci cautam referinte. Ne interesam, citim evaluari, intrebam cunoscuti in stanga si in dreapta, fiindca ne dorim cabinetul acela la care sa ne ducem fara pic de teama si medicul acela care sa ne trateze zambind, sa ne comunice tot ceea ce face si sa ne ceara parerea in privinta alegerii materialelor si aspectului lucrarii.
Imi amintesc cum o buna prietena era foarte dezamagita de stomatologul la care se ducea, fiindca a indraznit sa il intrebe o data ce ii va lucra in ziua respectiva, iar acesta i-a raspuns iritat:

-Credeti ca nu stiu sa imi fac meseria?

Din fericire eu am gasit locul in care ma duc cu inima deschisa pentru extractii, tratarea cariilor, albire, implant sau fatetare: CLINICA STOMATOLOGICA CLUJ Aici clientii pot beneficia de lucrari complexe si nu mai sunt trimisi in alta parte pentru rezolvarea unor probleme mai grele. De la fixarea aparatelor dentare, pana la implanturi sau fatetari, totul se face cu profesionalism maxim, utilizandu-se cele mai bune materiale si competitive consumabile.

Comunicarea doctor-pacient se desfasoara etic si cu empatie, programarile se respecta la minut, iar la nevoie se urgenteaza lucrarile, chiar si cele mai complicate, iar in 4 zile se finalizeaza.

Aici si-au tratat sau pus dintii vedete din Romania si oameni din lumea intreaga pentru ca de aceasta clinica si de personalul care o deserveste s-a dus vestea in lumea intreaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.