Cum se pot inlocui maselele

Pierderea unei masele, chiar daca este pozitionata in locuri invizibile, in spatele gurii face cat pierderea a 3-4 dinti. In primul rand ca ea are rol important in masticatie, iar in al doilea rand de ea se pot lega puntile dentare, cand dintii cad la datorie.

De fapt orice dinte care cade si nu este inlocuit rapid reprezinta o amenintare la o gura stirba.

Inteleg toti oamenii care stau posomorati multa vreme dupa ce le cade o masea fiindca nu este deloc usor sa te gandesti la iminenta proteza.

Dar situatia nu mai sta ca in trecut. In prezent implant dentarr ezolva totul elegant si sigur, restaurandu-ti dantura dupa conformatia celei pierdute.

Ti s-a rupt o masea si nu poti dormi din cauza aceasta? Inlatura obsesia cu un popas pe site-ul oficial al clinicii Cris-smile.ro si informeaza-te temeinic! Mai intai afli de acolo prin ce faze vei trece, din ce material este facut bontul protetic, cat tine un implant dentar si cum trebuie sa ii prelungesti viata, apoi grabeste-te sa iti faci o programare.

Cu cat mai repede, cu atat mai ieftin ca prinzi si reducerile!

Informeaza-te si la fostii pacienti despre modul in care suporta implanturile, cum au fost tratati la cabinet, setul complet deanalize care li s-a facut, sa fii sigur ca te vei afla pe maini bune!

La clinica prezentata de mine controalele si analizele se fac temeinic, iar anestezierea se face personalizat, in functie de datele medicale si de modul in care pacientul dispune de capacitatea de a-si stapani frica de dentist.

Cris-smile.ro are cei mai priceputi si empatici stomatologi din tara, aparatura moderna si foloseste numai materiale de calitate premium pentru punti dentare, coroane dentare si implanturi.

Ei au introdus si tratamentele cu laser precise, rapide si fara dureri la cabinetele lor, de aceea vin oameni si din strainatate atrasi de calitatea serviciilor si de preturile mult mai mici comparabile cu cele din  alte tari.

Sa nu uitam ca dintii au rol si in mentinerea sanatatii organismului, dar si estetic! Orice masea si orice dinte conteaza, de aceea sa ii inlocuim neaparat cand ii pierdem, inainte de a se agrava situatia!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.