Curatenie de top cu produse de top

 

 

 

 

Curatenia este un aspect pe care cei mai multi proprietari de cladiri trebuie sa il ia in serios. Nu mai traim in Evul Mediu, cand oamenii considerau ca a fi curat este o cale sigura spre boala sau deces si a pastra curatenia era ceva lipsit de importanta. Diferenta dintre o tara civilizata si una necivilizata o face, printre altele, si gradul de igiena al populatiei. Igiena este de mai multe feluri, principale fiind urmatoarele: personala, a locuintei proprii si a locului de munca.

Produsele pe care le vom folosi trebuie sa fie de calitate si sa indeplineasca anumite criterii, in functie de scopul pentru care le utilizam. De exemplu, cand facem referire la locul de munca, indiferent daca este vorba de birou, spital, centru comercial, o unitate in care se servesc alimente si asa mai departe, este indicat sa se foloseasca detergenti profesionali, cu un spectru larg de actiune si igienizare. Acestia au o concentratie mult mai mare, dat fiind faptul ca si gradul de murdarie este mai intens. Ganditi-va numai la toaletele din institutii, spitale sau cladiri de birouri. Sunt folosite de foarte multe persoane si este aproape imposibil sa tinem sub control igiena, cu atat mai mult daca este vorba destre produse normale. Dar, cu acesti detergenti profesionisti, procesul este mai simplu si mai sigur.
De asemenea, pentru podele, este necesar sa fie folosite aspiratoare profesionale sau monodiscuri, in functie de tipul de pardoseala folosit. In casa ne stergem bine pe picioare inainte de a intra si, de regula, ne descaltam pe hol. La serviciu sau mall nu se va face acest lucru si vom aduce pe talpile pantofilor foarte multa mizerie din exterior, mai ales atunci cand afara ploua sau ninge. De aceea, folosind produse speciale, curatenia va fi mereu asigurata.

Astfel de detergenti sau ustensile pentru curatenie pot fi achizitionate de pe site-ul magazinului echipamentcuratenie.ro. Magazinul este specializat in comercializarea acestor produse, avand o experienta de necontestat de peste 12 ani. In tot acest timp, institutii mari, companii si firme de renume au fost si sunt clientii acestui magazin. Echipa este una profesionista, gata oricand sa furnizeze consiliere de specialitate in domeniul igienei si curateniei de calitate.

Cateva din cele mai recomandate produse ale magazinului sunt detergentul Corvett Automat sau Ponlimak Automat, precum si altele.

Primul, este un detergent decapanat pentru gresie si faianta, de la Kiehl, disponibil in canistre de 10 L. Acesta are o solutie alcalina foarte eficienta, recomandata pentru gresie microporoasa. Acest produs va penetra in porii acesteia si va dizolva murdaria. Dupa aceasta, gresia trebuie prelucrata cu ajutorul unui monodisc, pe care il gasiti tot pe site-ul echipamentecuratenie.ro ( de exemplu, un monodisc Taski ergodisc). Nu trebuie sa folositi acest detergent pe alte suprafete decat cele indicate pe specificatii.

Deteregentul Ponlimak Automat este ideal pentru mai multe tipuri de pardoseli. Este disponibil in recipiente de 5 L si este produs de Asevi. De asemenea, si acesta actioneaza cu o eficienta de 100%, indepartand murdaria si lasand in urma sa un parfum placut si persistent.

Asadar, pentru o curatenie de top, alegeti echipamentcuratenie.ro si produsele de calitate de pe site.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.