Sfaturi pentru proaspetele mamici

 

 

Inca din timpul sarcinii, mama isi propune sa-si alapteze bebelusul natural. In felul acesta, stansa  legatura dintre mama si copil va continua si dupa actul nasterii. Sentimentul de protectie pe care il traieste un copil alaptat la san de catre mama, se mentine mult timp, aproape pe tot parcursul copilariei. In cazul in care exista obstacole in alaptare, mama trebuie sa gaseasca alte metode pentru a hrani bebelusul.

Pentru a ajuta o mamica sa extraga cat mai bine laptele necesar hranirii bebelusului, se pot utiliza pompe de san electrice. Deoarece, pe piata exista o gama variata de pompe de san. Daca nu stii cum sa o alegi pe cea mai buna si ce functii si caracteristici trebuie sa aiba, este important sa fii foarte bine informat. Sanatatea celui mic, dar si sanatatea sanilor tai sunt doua lucruri ce nu trebuie neglijate. De aceea, trebuie sa alegi cu mare atentie. O pompa de san trebuie sa fie de calitate superioara, potrivita nevoilor tale, motiv pentru care este recomandat sa te informezi bine inainte de a face o astfel de achizitie. Informatii utile precum si produse foarte bune poti gasi pe site-ul magazinului Kidscare. Pompele de san electrice de aici sunt rapide si eficiente. In plus, folosesc tehnologie moderna ceea ce asigura un confort deosebit mamei.

Pompa de san Kidscare KC 103 electrica, cu putere reglabila de aspiratie, ideala pentru orice mamica care doreste sa extraga laptele pentru hranirea ulterioara a bebelusului. Are 15 nivele de aspiratie si 3 frecvente ale pompei pentru o extractie eficienta; 10 nivele de simulare si 3 frecvente ale pompei pentru o extractie confortabila; o cupa din silicon pentru masaj ce se muleaza perfect pe san pentru o utilizare corecta. Setarile pompei pot imita suptul normal al bebelusului. De asemenea, aceasta nu face zgomot, are afisaj LSD, functioneza la priza de 220V sau cu adaptor USB. Compozitia pompei este polipropilena si silicon. Nu contine BPA. Pompa de san are un design unic, facand ca laptele sa curga direct in biberon. Astfel, cel mic se poata bucura de o hrana sanatoasa ce ii va intari imunitatea. Alegand acest produs, care apartine unui brand de top, ai mari sanse sa te bucuri de ceva calitativ, foarte confortabil si care sa fie sigur pentru tine si bebe.

Nu-ti mai ramane decat sa incerci pompa de san electrica de la Kidscare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.