3 modele de salopete dama pe care le vreau in garderoba mea

Sunt o mare iubitoare a salopetelor și tocmai de aceea nu ratez nicio ocazie de a îmi împrospăta garderoba cu cele mai frumoase modele de salopete dama. Anul acesta, la deschiderea creșei, nu aveam încă garderoba schimbată și asta s-a datorat faptului că nu m-am putut decide cu ce salopete să rămân. Cu greu am reușit să opresc doar 3 modele și tocmai de aceea m-am decis să vă povestesc puțin despre alegerile mele.

Înainte de a face asta aș vrea însă să vă menționez site-ul de pe care am decis să fac achiziția. Numele lui este Dyfashion și are o largă experiență în vânzarea celor mai frumoase produse pentru femei. La ei avem ocazia de a găsi și rochii, dar și multe alte piese vestimentare care în mod normal nu ar trebui să ne lipsească. Prețurile nu sunt o problemă, iar livrarea se face într-un scurt timp. Mai exact eu nu am reușit să le găsesc defecte și tocmai de aceea prefer să cumpăr direct de la ei produsele. Haideți însă să vedem ce modele de salopete am ales.

Salopeta Moze bordo petrecuta lunga din catifea

La această salopetă cel mai mult m-a atras culoarea. Am fost mereu fana ținutelor roșii, dar aceasta pur și simplu m-a lăsat fără cuvinte. De asemenea trebuie să vă menționez că îmi pare un material foarte plăcut la atingere și care îmi va permite să mă simt bine la orice petrecere. Eu aș achiziționa-o pentru începerea anului universitar. Îmi pare o ținută foarte elegantă și decentă deci cred că v-a fi apreciată de cei din jur.

Salopeta BBY galbena lunga cu umar supradimensionat

A doua pe listă este salopeta de mai sus. Face parte din categoria de salopete dama foarte atrăgătoare de atenție, iar acest lucru se datorează în principal nuanței de galben. Cu toate acestea eu mi-o doresc în garderobă. Consider că este perfectă pentru nunți sau botezuri, dar și pentru evenimente la care ne dorim să fim în centrul atenției. Desigur nu o recomand persoanelor care își doresc să treacă neobservate la petreceri sau evenimente.

Salopeta Brise verde petrol cu volane la maneci

Pentru că salopetele fac parte și din viața mea de zi cu zi am ales să adaug pe lista mea de dorințe. Este o salopetă care s-ar potrivi de minune cu o ținută casual. În plus trebuie să vă mărturisesc că îmi place foarte mult și culoare. Această nuanță o face perfectă pentru orice perioadă a anului, ea nefiind nici prea închisă, nici prea deschisă.

Acestea sunt salopetele care mi-au atras atenția luna aceasta. Spun luna aceasta pentru că pe site-ul mai sus menționat mereu aduc produse noi și se asigură că ai lor clienți vor găsi mereu tot ce au nevoie. Deci dacă și voi sunteți în căutarea unor salopete dama atunci tot ce aveți de făcut este să apelați la dyfashion.ro și să scăpați de toate grijile.

Nu uitați că modelele de mai sus sunt doar cele care au rămas la final pe lista mea de dorințe, pe site există multe alte modele care abia așteaptă să fie descoperite. Tocmai de aceea înainte de a lua orice fel de decizie eu vă invit să îi vizitați și să vă reîmprospătați garderoba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.