3 situatii in care husa de telefon este salvatoare

 

Daca crezi ca o husa de telefon este doar o alta inventie, depasita, mai ales pe masura ce apar noi si noi trenduri, inseamna ca nu ai testat inca ghinionul de a strica telefonul. Multe dintre accidente au loc pentru ca nu exista atentie sau pentru ca obsesia telefonului ii face pe detinatori sa poarte dispozitivul mobil chiar si in cele mai intime sau nepotrivite momente. Asadar, o husa este minima asigurare ca telefonul are sanse sa nu fie afectat direct in cazul unor accidente.

Pe principiul „nu cred, pana cand nu vad” iata cateva exemple de situatii in care o husa Samsung S8 Plus este demonstrativ un scut de protectie pentru dispozitivul mobil.

Husa 360, ideala – daca ai patit cel putin o data sa iti scapi telefonul din mana, vei sti sa apreciezi o astfel de husa. Asta pentru ca dispune si de protectie in partea din fata, fiind un contur si ceva mai mult pentru telefon. Acopera zona difuzoarelor si are o margine mai lata, pentru ca display-ul generos al telefonului sa fie mai protejat.

Cazatura este una clasica si se rezuma de regula la colturi, dupa care cade pe spate sau mai rau, fix pe fata. O astfel de cazatura este cu atat mai grava cu cat este realizata de la o inaltime mai mare. Riscul este acela de a crapa display-ul, uneori este afectat si touchscreen-ul. O husa insa poate salva de la astfel de pagube.

Partea si mai buna este ca husa 360 este subtire, nu inseamna un dublu volum al telefonului si la stifler.ro o vei gasi in variante de culoare diverse.

Husa ce acopera ecranul – Rock DR.V sau Flip Mirror

Astfel de exemple de huse sunt ideale mai ales cand intervine riscul de stropire al telefonului cu diverse lichide. Se disting prin acea parte ce acopera si ecranul, ce inchide practic husa. Un singur exemplu este de ajuns sa intelegi de ce ai dori o astfel de husa: la piscina sau la mare, cand telefonul purtat mereu la tine este deja o obisnuinta, incepe sa fie un risc in zone cu apa. Simpla stropire este riscanta, intrucat se prea poate sa intre picaturi de apa la difuzor si in portalurile telefonului, umiditate ce dauneaza functionarii.

Husele complexe cu scopuri multiple

Unele sunt fie portofel, fie loc pentru carduri si ceva bani, au inchidere in magnet, fermoar sau pur si simplu se detaseaza o parte. Cum ar spune unii, ori totul ori nimic – acest stil practic iti permite sa ai la indemana ce este mai important si anume banii, cardul poate si evident telefonul. Sunt huse rezistente, fiind ideale si pentru protectia fata de praf sau alte particule ce pot afecta telefonul.

Pentru cei care frecventeaza mersul la plaja spre exemplu nisipul este un cunoscut inamic. De asemenea, prin insasi forma acestor huse protejeaza in asa fel incat telefonul sa nu aiba de suferit la presiune. Daca ai scapat telefonul intr-o zona cu acces imposibil, dupa o canapea, intre perete si o piesa de mobilier, stii ca incercarea de a-l recupera poate pune presiune pe display in mod special, iar rezultatul este usor de intuit – dauna totala ca aspect si functionalitate.

Daca mai era nevoie, husele isi dovedesc utilitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.