Ethereum, Ethereum am cumparat cu cardul!

In momentul in care ne aflam in plin declin economic iar ca cetateni normali ne simtim jupuiti de catre banci, atunci internetul vine cu o noua solutie ce ne ajuta sa evitam contactul cu bancile si sa ne indepartam usor de statul la coada si de barierele temporale puse de catre diferite institutii. Monedele virtuale sunt solutia viitorului si rezolvarea problemelor birocratice. Acestea ne aduc mai aproape de piata si ne ajuta sa obtinem ce ne dorim intr-un timp scurt si fara prea mult efort. Una dintre aceste monede se numeste ethereum si poate fi achizitionata de pe site-uri precum cryptocoin.pro. Prima oara am auzit de ea de la un prieten ce mi-a zis foarte entuziasmat:”Ethereum, Ethereum am cumparat cu cardul!”. Initial nu mi-am dat seama despre ce e vorba insa m-am prefacut ca inteleg si l-am lasat sa se bucure de noua sa achizitie.

Mai tarziu, cand am ajuns acasa, am deschis grabita laptopul si m-am documentat. Site-ul de care v-am povestit a fost unul dintre cele mai recomandate si site-ul de unde m-am informat cat de cat despre acest ethereum. Era interesant sa observ cum se schimba lumea prin intermediul acestei lumi digitale numita internet dar si cat de benefice sunt aceste monede pentru cei ce doresc sa faca achizitii dar si tranzactii online. Prietenul meu avea dreptate, caci aceasta moneda putea fi achizitionata cu cardul sau prin transfer bancar, apoi ea devenea calea de scapare din mainile bancilor.  De asemenea taxele devin minimalistice la nivel de plati iar transferurile pot fi facute non stop, fara vre-o restrictie.

In ceea ce priveste achizitia acestora ar fi necesar un cont, care este gratuit si care v-a avea mai apoi rolul de a depozita monedele, de a le securiza dar si de a iti oferi sansa sa apelezi la ele in orice moment. Acestea pot fi cumparate si vandute oricand doriti.

Este haios cum o singura fraza, spusa la momentul potrivit iti poate influenta curiozitatea si te face sa pasesti cu incredere in lumea ce va veni. Aceasta lume digitala numita internet ne va aduce multe lucruri noi, insa monedele digitale, dupa parerea mea, sunt extraordinare. Ele ne aduc mai aproape de ceea ce ne dorim, ne ofera accesibilitate si siguranta. Asa ca: „Ethereum, Ethereum am cumparat cu cardul!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.