Albastru Mondaine A658.30301.11SBD EVO Petite 26 mm

 

Brandul Mondaine lanseaza colectia de ceasuri intitulata EVO Petite, colectie de accesorii ce poate fi foarte usor confundata cu o colectie renumita de bijuterii.

Compania Mondaine s-a lansat pe piata internationala in anul 1986, brand care de atunci, continua a se mandri cu accesorii ce au incorporat un design simplu dar ochios.

Ceasurile lansate de brandul Mondaine sunt comercializate pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama, accesorii ce pot fi achizitionate la orice ora din zi.

Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului are culoarea alba, are incorporat un capac presat, indicatorii ceasului au culoarea neagra iar display-ul ceasului este analog.

Geamul ceasului este construit din cristal mineral durificat, specificatia “durificat” inseamna ca sticla acestui cristal este putin mai rezistenta datorita substantelor chimice cu care acesta a fost trata.

Carcasa ceasului este argintie, ceasul masoara atat in latime cat si in inaltime 44 mm, ceasul este dotat cu o baterie, carcasa este compusa din otel inoxidabil, iar odata cu achizitionarea ceasului Mondaine EVO Petite, beneficiati instantaneu de o doi ani de garantie.

Ceasul dama Mondaine EVO Petite este produs de un trademark cunoscut exclusiv atat pentru ceasurile cu aspect clasice pe care le produce. Ceasul Mondaine EVO Petite este dotat cu 3 ATM, dotare ce are capacitatea de a suporta o interactiune mica spre medie cu lichidele.

Acest ceas are incorporata o tehnologie quartz de ultima generatie, mecanismul este constituit din componente electronice si este alimentat prin de o baterie foarte puternica.

Ceasul Mondaine EVO Petite este unul dintre acele ceasuri de mana ce sunt destinate in exclusivitate fetelor pasionate de ceasuri cu candran mic.

Bratara ceasului dama Mondaine  EVO Petite este confectionata din piele, bratara are culoarea albastra, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame simple, bratara masoara in lungime 180 mm, iar in latime 12 mm, caracteristicile speciale ale ceasului sunt: afisajul data, afisajul ore si afisajul zilelor saptamanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.