Covorase pentru orice ocazie

Cu ocazi deschiderii noului restaurant al familiei mele am decis ca vom face ca evenimentul sa fie cu totul special. Fiind inaugurarea am ecis ca vom organiza o petrecere privata la piscina restaurantului pentru un numar limitat de persoane.

 

Spre deoasebire de alte deschideri noi am luat toate precautiile iar pentru piscina am cumparat covorase profesionale astfel invitatii nu vor aluneca in timp ce trec pe langa trecatoarea piscinei.

 

 

Am comandat de pe site-ul Sanito.ro, doua role de covoare anti-alunecare de la producatorul Akwadek. Dimenisunilke unei role sunt de 60 de cm latime pe 10 metri lungime. Am acoperit ambele laturi ale piscine. Producatorul Akwadek pune la dispozitie si alte marime de coavoare precum de 90cm x 10 metri sau 122cm x 10 metri.

 

 

Aceste covorase profesionale anti-alunecare sunt ideale pentru piscina, deoarece in compozitia lor se afla PVC abraziv, tratat anti bacterial, sunt rezistente la UV, pot fi folosite chair si in situatii meteorologice extreme. Greutatea unui astfel de covoras anti-alunecare este de 7.5 Kg.

 

Acest tip de covoras Akwadek poate fi folosit si pentru cabina de dus, sauna sau locurile traficate de pietoni cu locuri umede.

 

ESte indicat ca orice piscina sau restaurant ce dispune de facilitati acvatice sa amenajeze intr-un mod profesional imprejurimile pentru a garanta siguranta clientilor.

 

Sanito.ro este printre cele mai bune magazine unde poti sa faci astfel de achizitii, deoarece acestia pun la dispozitie covorase profesionale de toate tipurile. Fie ca doriti un covoras personalizat pentru firma sau covorase industriale, pe site-ul magazinului ve-ti gasi cele mai bune oferta la preturi convenabile.

 

Recomand produsele Akwadek de pe magazinul Sanito fiind de calitate superioara. Covorasele de la brand-ul Kawade sunt usor de curatat fiind nevoie doar de un jet puternic de apa iar compozitia lor anti-bacteriana vor garanta intotdeauna igiena localului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.