Cand si cum se efectueaza o dezinfectie profesionala a locuintei?

Cu totii ne curatam locuintele, asta este un fapt concret, dar ne-am pus vreodata problema ca o si igienizam corespunzator? Cand si cum se efectueaza o dezinfectie profesionala a locuintei? Raspunsul este mai simplu decat te poti astepta!
Dar inainte este bine de stiut ca dezinfectia reprezinta intrebuintarea diferitelor metode pentru decontaminarea, cu scopul de a distruge formele adulte si de rezistenta a microbilor din aer, de pe obiecte, tegumente si instrumente. Se folosesc atat agenti fizici (raze solare, ultraviolete artificiale), cat si chimici. Obiectivul este de a preveni infectiile si bolile transmisibile.
Dezinfectia este un serviciu care se realizeaza la cerere, ori de cate ori este nevoie, neutralizand rapid agentii patogeni. Asadar, poti sa apelezi, cu incredere, oricand la astfel de servicii, daca simti nevoia aceasta.
Trebuie sa stii ca doar firmele acreditate pot oferi servicii profesionale de acest fel – un bun exemplu este compania DDD. Daca arunci o privire peste preturi servicii ddd o sa vezi ca nu sunt preturi exorbitante, care te vor incuraja macar sa incerci de curiozitate sa apelezi la ei.
In anotimpul estival, cand temperaturile caniculare ne imping sa folosim destul de des aparatele de aer conditionat, este necesar sa ne indreptam atentia catre aceste aparate si sa le oferim ingrijirea necesara de care au nevoie. Da, aerul conditionat necesita o curatare periodica a filtrelor, altfel pe langa aer rece, acesta iti va pulveriza si particule de praf sau bacterii, care te predispun alergiilor.
Partea buna este ca, daca apelezi la DDD, Toate produsele folosite de ei sunt vizate de Ministerul Sanatatii, au un spectru larg de actiune asupra principalilor agenti patogeni, au actiune bactericida, fungica si virucida.
Pai cu atatea beneficii pentru sanatate, cum sa nu vrei sa apelezi la servicii profesionale de dezinfectie? Lasa-i pe cei de la DDD sa se ocupe de igienizarea locuintei tale si tu vei avea o grija in minus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.